woensdag 6 juli 2022

diplomering

 

Bij de diploma uitreiking hadden we een prachtig idee, tenminste mijn geliefde collega en vriendin Marlous, we zouden met een petje staan en zeggen petje af je bent geslaagd... 

Helaas moest ik wat later komen omdat ik bij een unituitje was van de locatie waar ik ook werk, maar ik was precies op tijd om de prachtige troon te zien die was gemaakt met de blokken uit mijn lokaal. perfect, We stonden ook op een mooie plek, onderaan een trap, en dan begint het toch wel te borrelen.. Mijn lieve collega's van kunst liepen in prachtig zwart en wit dus ik paste er ook perfect bij met mijn witte schoenen en wit vlinderstrikje, was even zoeken hoe en wat maar het stond me prima vond ik.daarbij natuurlijk een zwart t shirt en ook een zwarte lange broek, je moet wel op netjes vond ik.

De avond begon voor ons ook even wennen maar al gauw kregen we de smaak te pakken, telkens als een leerling of wie dan ook de hoek om kwam bovenaan de trap, begonnen wij te klappen en te roepen, ze schrokken zich rot die leerlingen en sommige ouders, maar ze begonnen wel allemaal te stralen en te grinniken.. prachtig om te zien vond ik. ik kan daar oprecht van genieten.

Daarnaast gaven we ze een puzzelstukje maar ook een pakje waarin wat snoep zat en twee bonnen eentje voor een gratis rijles en eentje voor korting op schoenen van  Van Haren, leuk gebaar vond ik dat wel. 

Daarna mochten ze door lopen.

Vanaf 16.00 stonden we klaar, terwijl de eerste leerling pas kwam om 16.15 maar daarna was het een mooie doorstromende lijn, het ging lekker snel, en we hadden dikke lol, Voor we het wisten was het eerste uur voorbij, en konden we naar de plek waar we konden eten, daar was heerlijke broccoli soep en nog een soort soep, met daarbij allerlei toppings, een salade en ook belegde broodjes. heerlijk.. kan ik van genieten, wel even jammer dat er niet genoeg krukken waren dus ik heb het eerste gedeelte van mijn avondeten staande opgegeten maar dat is weer goed voor de staan app, zitten is tenslotte het nieuwe roken en andere ellende voor hart en vaat ziektes. dus ik vind het prima.

Na het eten terug naar onze plek, en dan is toch wel een beetje het hek los.. dan gaan we helemaal los... we moesten nog 3uur daar staan, met knellende schoenen, met vermoeide benen blijf je toch in de houding en zorg je ervoor dat alle leerlingen het even leuk hebben, dat ze genieten en stralen, het was een lange sta avond maar wat heb ik genoten van mijn collega's, van de leerlingen die straalden maar ook van de ouders die zo straalden en die het helemaal leuk vonden.. prachtig was dit.

Kortom wederom hebben we onze school recht aan gedaan dat we persoonlijke aandacht hebben voor iedere leerling en dat we uitpakken voor ze.. prachtig dit kan niet anders dan elk jaar een succes zijn.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten