woensdag 27 juli 2022

Dagje huis arrest

 

Als je nog maar 2 dagen hebt voordat je naar Berlijn gaat, je veel plannen hebt die je nog wilt doen, omdat je weet  na Berlijn zit je in de weggaan modus, ga je dingen doen en beleven en genieten.. maar soms moeten dingen nog snel gedaan worden.

Zondag terug gekomen uit Musselkanaal, waar we mijn moeders verjaardag perfect hebben gevierd,  heb daarna heb ik voor mijn lieve buuf haar huis versierd en pakjes neergelegd omdat ze 50 is geworden, is wel een leeftijd dat je mag vieren, tenslotte zit je op de helft... of bijna op de helft.. en dit is toch een overgangsleeftijd.. al heb ik daar nog steeds geen besef van,

Vanochtend had ik me voorgenomen uit te slapen en dan ook nog wat leuks te gaan doen. maar helaas het lot besliste anders.. de PTT kwam een pakketje langs brengen.. dus ik moest wel thuis blijven omdat het iets kon zin wat ik eigenlijk nodig heb voor Berlijn, dus dat was wachten. 

Tijdens het wachten ben ik begonnen met de flarden die ik geschreven had n.a.v het lopen van het Pieterpad  16, 17, 18 alvast in de bundel te plaatsen online, en ook op de site.

Maar zoals zo vaak was de ptt erg vroeg dus net toen ik besloot om maar lekker wat anders te gaan doen.. kwam er een berichtje van de /GLS dat er een pakketje uit het buitenland aan zat te komen vandaag.. en dat is een belangrijke omdat daarin dan waarschijnlijk mijn Broccoli sculptuur zit die ik opnieuw krijg omdat de andere van de muur is gevallen die was niet goed geplakt. en dus was hij stuk.

Kortom wederom een dagje niks. en natuurlijk heb ik nog wel staan dat ik mijn kledingkast, de broeken moet uitzoeken, maar ach echt zin heb ik daar niet in.. dus ik dacht laat maar...  dus ik besloot om maar mijn kerstkaarten voor dit jaar af te maken zodat ik ze in december meteen klaar heb en ze zo weg kan brengen wat ook ideaal is natuurlijk.

Kortom er is veel werk verzet, behalve dan mijn kledingkast maar dat  komt vast ook nog wel een keer

 Toch is het wel balen dat je de hele middag thuis zit te wachten, en dat de bel dan toch niet gaat, totdat je in de brievenbus kijkt en ontdekt dat er ineens een pakketje in ligt, het paste dus door de brievenbus.. balen maar het is niet anders.. het is ook prima zo. 

zon dagje thuis in de hitte is niet echt een straf.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten