dinsdag 4 april 2023

verstopte eieren

 

Onze conciƫrges hadden bedacht dat het wel een leuke grap zou zijn om door de school paaseieren te verstoppen en de collega die de meeste eieren vond kreeg een leuke prijs. dit zou plaats vinden op maandag 3 april ergens zat er in mijn hoofd het zal wel een 1 april grap zijn, maar ach het idee is natuurlijk vreselijk leuk, en ik vind het grappig dat men dit bedenkt, mede omdat ik af en toe de humor met elkaar mis in de school, het samen gaan met elkaar. en het elkaar zien en lol met elkaar hebben, De school is prachtig, daar niet van en ziet er ook gaaf uit.. maar er ontstaan wel af en toe eilandjes waar je niets tegen kan doen met elkaar.

Dus toen ik op school kwam was ik al blij dat ik de eerste vond het was een beetje het gevoel van het eerste kievitsei vinden in april...  waarom dat zo bijzonder is ontgaat me nog steeds een beetje maar toch, het is wel erg leuk om zo met elkaar bezig te zijn

Natuurlijk heb ik meteen het gevonden ei gepost op de app van de onderbouw.. maar mijn leidinggevende had meteen al 7 gevonden. dus dat was balen.. ik dacht dat ik uniek was maar toch niet dus.. 

De hele dag waren de mensen bezig met het zoeken naar eieren, die gelukkig niet zo heel erg verstopt waren, ze lagen eigenlijk heel duidelijk in het zicht. dat vond ik wel heel erg leuk en grappig.

Meerdere collega's hebben ze gevonden, en aan het einde van de dag kwam Ilse bij mij langs om te vragen of ik eieren had gevonden, ze had er namelijk maar 6 en ze wilde 8 om zo onze leidinggevende te overtroeven. ze kreeg het voor elkaar en uiteindelijk had ze er 8, de meeste eieren van de school,. Ben benieuwd wat ze uiteindelijke heeft gekregen van de concierges voor prijs.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten