zondag 23 april 2023

het is Zaterdag de eerste dag van mijn meivakantie

 

De eerste zaterdag van de meivakantie had ik het plan om alvast het eindetappe te lopen van het Floris de vijfde pad, maar aangezien ik nog wat last had van mijn enkel, die ik de vorige keer wat verzwikt had, ook nog mijn kleine teen aan het herstellen was van een blaar, die toch wel pijnlijk was, tevens de voorspelling dat het heel erg gaat regenen.. besloot ik om gewoon slim te zijn en lekker een lummel dag te nemen.. gewoon een zaterdag waarvan je weet daar komt geen einde aan, dat is de zaterdag die je wilt.

Kortom ik kon zo wie zo al vrijdagavond laat naar bed, zodat ik lekker lang kon kijken naar de films die ik op genomen had, tevens 1 van mijn favorieten, 2 voor 12 bekijken, de antwoorden weet ik vaak niet, maar het woord ben ik vrij goed in geworden.. ik herken het al snel.. dus dat is wel weer leuk om te zien.

Nadat ik me heerlijk een paar keer extra had omgedraaid in het bed, besloot ik om er toch maar uit te gaan. Met als gevolg dat ik eerst uitgebreid mijn persoonlijke hygiƫne heb verzorgt om daarna wat spelletjes te doen.

Toch knaagde het, er moest ook gewerkt worden vond ik, dus ben ik eerst verder gegaan met de bundel over Dementie.. Toen de wereld in de mist verdween, een soort van vervolg op Toen haar wereld in de mist verdween, een bundel die ik jaren geleden al heb gemaakt, al merk ik dat deze bundel heel anders gaat worden. mede omdat er natuurlijk ook veel dingen zijn veranderd in mijn leven. mijn schrijfstijl gaat er in mee. Daarnaast komen er in deze bundel ook foto's, soms van mensen die ik op mijn reizen heb gefotografeerd waarbij er 1 foto is die me telkens weer als ik hem zie tot tranen toe raakt.. zo mooi deze foto, hij komt niet op de voorkant..  soms zijn het foto's van mensen die verdwijnen in de mist. het duurt langer dan ik wil, maar ik wil proberen er 100 tot 150 flarden in te plaatsen,  zodat het een mooie bundel is. Het vlot aardig om eerlijk te zijn, ik schrijf nog veel, maar ook haal ik soms wat werk uit de exclusieve bundels, mede omdat ze dan mooi gebundeld zijn.. 

Daarnaast weer hard gewerkt aan de bundel over Streetart, waar er ook een onderdeel te vinden is op mijn website. deze bundel zal niet te koop zijn, alleen te zien zijn on line, en er zijn maar 2 exemplaren van.. soms moet je iets wat exclusief is ook exclusief laten zijn, zodat er ooit misschien wel miljarden voor geboden gaat worden. je weet het nooit tenslotte, neem eens een kijkje op de site zou ik zo zeggen (streetart – Flarden)

Daarnaast nog even heel snel het huis schoongemaakt, voor ik weg ga wil ik mijn huis schoon hebben, vind het heerlijk om thuis te komen in een schoon huis vandaar.

Er kwam ook nog post vanuit Den Haag.. ik had een keer vergeten om de parkeerautomaat te betalen, toen ik bij de fysio was..  in plaats van 2,80 moest ik dus 75,90 betalen wegens een naheffing.... ik heb echt even zitten kijken met de gedachte.. dit kan niet waar zijn.. dit klopt niet.. maar helaas het klopte wel.. dus ik heb er behoorlijk van geleerd, ik vergeet nooit meer om mijn parkeer meter op de auto aan te zetten.

 En dan krijg je om 17.00 ineens bericht dat je vlucht naar Berlijn is geannuleerd.. wat zeer kloten is.. pas zondag kunnen ze iets aanbieden wat misschien in de buurt komt, maar dat zal dan waarschijnlijk dinsdag worden..  inmiddels ook contact gehad met de klm hierover en wat blijkt er is een staking ergens met als gevolg dat 24 april geen vluchten zijn.. we kunnen alleen de kosten declareren van het hotel en niet van de dagen die we missen.. hier zakt mijn broek wel van af om eerlijk te zijn.. kortom het is wel heel erg vervelend dit..   we zullen zien.

Het is wat het is.. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten