maandag 17 april 2023

De Kunsthal 10-04-2023

 

Te vroeg wakker voor mijn gevoel, maar ik moest er toch maar uit bedacht ik me, want ja ik kon wel blijven liggen, maar dan ga ik liever vroeg iets ondernemen om daarna weer lekker in bed te duiken en bij te slapen.. maar aangezien ik morgen toch weer aan het werk moet, is het veel beter om vroeg op te staan.

Dus snel aangekleed en had bedacht wie weet kan ik wel een vroegere trein nemen dan ik had bedacht zodat ik lekker vroeg in de kunsthal ben om daar de tentoonstellingen te bekijken die er zijn. Mede omdat ik weet dat black matters nog maar twee dagen is vond ik het wel belangrijk om nu nog even snel te gaan je wilt tenslotte niet alles missen wat er is. Zo heb ik naast sociaal ook iets cultureels gedaan. Al had ik ook iets sportiefs willen doen maar dat ging helaas niet. .

Terwijl ik aankom in Gouda staat daar collega Nick met zijn vrouw staan, erg gezellig om ze te zien. We zijn samen gaan reizen naar Rotterdam en pratend over verschillende onderwerpen. 

Op Centraal Station afscheid genomen en ben ik naar de Kunsthal gelopen. Een heerlijke wandeling door Rotterdam. Bij aankomst kon ik zo naar binnen en voor ik het wist was ik bij de expositie. Prachtig ik vond de sculpturen levens echt, het verhaal erbij is ook prachtig mede omdat het verbeelde voor als de mensen verder evalueren, de gedachte is mooi maar ook heel triest. 

Daarna de tentoonstelling in the black fantasie die ik ook nog graag wilde zien . Ook deze stelde me niet teleur. Prachtig werk, niet alles even sterk maar dat maakt het ook juist weer bijzonder. 

De tentoonstelling over het vrouwen pallet bevatte mooi werk, voor mij zaten er ook veel onbekend werk in deze tentoonstelling van Nederlandse vrouwen. Mooi om te zien. 

Nadat ik alles had gezien ben ik terug gelopen naar het station om tot de ontdekking te komen dat er een defect was op  het spoor Gouda Alphen dus ik moest bus Woerden, ook geen punt dat is goed te doen alleen kost het je heel veel tijd. 

Maar het was een welbestede tweede paasdag middag












Geen opmerkingen:

Een reactie posten