zondag 16 april 2023

Isolatiemateriaal, lampen tochtstrippen

 


Mijn moeder had van haar verhuurder voor 50 euro isolatiemateriaal gekregen. dus ze vroeg of ik die wilde hebben, natuurlijk wilde ik dat wel, tenslotte is het nooit weg, er zaten 3 tochtstrips bij, 9 led lampen en een rol met isolatie materiaal die je met magneten aan de verwarming vast kon maken.. 

Nooit geweten dat dat kon, dus ik was al helemaal superblij dat ik dat kon gebruiken.

Dus thuis meteen de verwarming tegen de buitenmuur in mijn huis aan de achterkant vol geplakt met de isolatie rol, daarna de keuken in de keuken, de radiator in mijn slaapkamer en bedacht me , ook handig in mijn gang. .totdat ik me bedacht dat heeft geen nut die zit niet tegen een buitenmuur, dus dat is volstrekt zinloos.

Maar goed het komt wel wat laat, want de winter is in mijn huis al voorbij, het zo wie zo heel weinig de kachel aan gehad omdat ik het zonde van de energie vind, ik hou het goed warm, zit helemaal in gebouwd dus dat scheelt een hoop, en ach met een dikke trui aan gaat het prima, en anders vroeg in bed met een kruik werkt ook heel goed, dus ik vind het prima zo.

Maar het hangt er dan alvast voor de komende winter en dan hoop ik toch dat het warm is in mijn huis dat zou heel gaaf zijn, en ach anders is het leuk dat ik toch voor mijn gevoel iets heb gedaan voor de natuur... isolatie materiaal van plastic en zilverfolie geplakt achter mijn radiator.

of dat geplakte spul nu zo milieu vriendelijk is vraag ik me ineens wel even af...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten