maandag 10 april 2023

extra fijne paasdagen

Nadat ik tijdens het af en toe uit bed, omdat ik moest uitzieken van die akelige keel met daarbij een verkoudheid.. ben ik aan de bak gegaan voor mijn moeder. ik had cupcakes gebakken die volgens de verpakking er prachtig uit gaan zien, en een spijsbrood, tevens had ik ook nog een brood van school mee, waar ze zo van houd en natuurlijk had ik ook een leuk potje voorjaarsbloemen mee genomen voor haar.

om 14.00 stapte ik in de auto om naar mijn moeder te rijden ,het is wel een rit dat is op zeker maar ik doe het graag ik rij graag en veel dus ik vind dat nooit een probleem, ik heb muziek op staan ik zing mee, dans in de auto en voor ik het weet ben ik daar waar ik zijn moet.

Zo ook dit keer al was het wel ff afzien, ik had een hooikoorts pil ingenomen en voordat die ging werken was ik al een behoorlijk eind op weg.. maar zoals vaker. werkt het uiteindelijk wel.

Bij aankomst was mijn moeder natuurlijk superblij, ik had dan ook veel voor haar meegenomen maar daar ging het niet om. 

We zaten gezellig met elkaar te praten en toen kwam mijn broer met zijn vriendin er ook aan, het was de eerste keer dat ik haar ontmoete en het was meteen een klik, leuke gesprekken gehad samen, tevens is ze net zo plagerig als ik tegen mijn broer, maar ook tegen elkaar, heerlijk. 

We zijn met het hele gezin uit eten gegaan naar het restaurant Caïro.. de naam is Egyptisch het eten is Italiaans.. dus dat was simpel.  Tegen al mijn voornemens in besloot ik om geen pizza te nemen maar om een vegetarische pasta te nemen, al moet ik zeggen de aardappeltjes die mijn moeder en broer en zijn vriendin bij de vleesschotels. wel erg lekker waren.. ik heb daar ook nog wat van meegenoten.

Wat ik heel gaaf vond in dit restaurant dat ze toen er nog veel vlees over was of mijn moeder het mee wilde hebben naar huis. dat vind ik echt service mede omdat de meeste restaurants het weggooien maar nu dus niet.. geweldig. mijn moeder is de komende week onder de pannen met al het vlees dat over was gebleven.

Rond een uur of 9 vertrokken mijn broer en zijn vriendin en heb ik nog even zitten praten met mijn moeder om daarna naar bed te gaan, heerlijk geslapen daar, dat logeerbed van mijn moeder is heerlijk, ik ben al jaren op zoek naar dat matras voor in mijn huidige bed.. ..nog steeds niet gevonden.

Eerste paasdag heerlijk uitgeslapen en daarna met moeders een heerlijk eenvoudig paasontbijt gehad. lekker zitten te kletsen en wat zitten ze klieren, om 12.00 gingen we aan de bananentaart uit de diepvries. dus we hadden zomaar een ijstaart ook lekker.. 

Nadat we heerlijk hadden bij praten ben ik rond half 3 vertrokken naar huis.. het was weer een heerlijke paar dagen onder moeders vleugels, en zo lang dat nog kan blijf ik er heel lang gebruik van maken.

 

op de verpakking zagen ze er toch wat vrolijker uit

het brood trouwens ook....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten