donderdag 21 september 2023

Weer sushi

 

Alex  had alles perfect voorbereid en geregeld, we gingen naar de Sushi tent en je kan me geen groter plezier doen zeker als je in goed gezelschap bent en dat je een all you can eat tent bezoekt, heerlijk om te eten, en vooral te praten over van alles en nog wat.
Kortom ik was zeer blij .
Na de film zijn we rustig naar de Baronie gereden waar we gingen eten bij de sushi tent.
We waren heerlijk op tijd, en we konden meteen aan een tafeltje.
We wisten nu wel hoe het werkte dus we konden meteen bestellen
Alex was heel blij, er zijn weinig mensen die ervan houden uit eten te gaan naar een tent waar je sushi gaat eten, ik vind dat heerlijk..

Terwijl we zaten te wachten op ons eten raakten we eerst aan de praat over de film, wat we nu precies gezien hadden maar ook waar de film over ging. 

We waren er beiden over eens dat de film erg mooi was, ook de drie lagen die je in de film had, maakte dat de film bij je bleef hangen in je gedachten.
 
We hebben er dan ook behoorlijk over gepraat, het is vooral heel bijzondere dat ik erg ontroerd werd bij de film op het moment dat de hoofdpersoon zich realiseerde wat hij had gedaan... wat hij ontworpen had.. 
de paniek in zijn ogen.. afschuwelijk.

Alex zag het veel nuchterder, meer dat het een bijzondere ontwikkeling was voor de wetenschap.. die dubbelheid is altijd wel mooi vind ik.

We hebben over veel dingen gepraat, al merkte ik dat ik behoorlijk snel vol zat met eten en dus al snel aan het toetje begon. heerlijk.

Daarna werd ik keurig voor de deur afgezet en nadat ik hem bedankt had voor de service en de gezelligheid kon ik nog nagenietend in mijn huis nog even wat rommelen voordat ik in bed dook


Geen opmerkingen:

Een reactie posten