zaterdag 12 augustus 2023

Zeeland dag 1

nou ik denk dat ik het dit jaar niet echt lekker ga doen. ik kom tot de ontdekking dat ik dus nog chaotischer ben geworden met inpakken.. weet niet wat er is , maar dit is niet zo mij en ergens ook wel.. 

Bijna vergeten om mijn oplaad zet voor de telefoon, i pad, horloge batterijen voor het fototoestel mee te nemen, heel dom van mij en zeker niet handig..

maar goed gelukkig bedenk ik me dat op tijd met als gevolg dat ik dus dat alsnog heb ingepakt. maar of ik wel alles mee heb ik vraag het me af, gelukkig zitten we op een camping, dus daar gaat het nu niet echt om schoonheid en super mooi zijn, je gaat tenslotte voor back to basic en dat ga ik dan ook extra goed doen.

dus ik ben met goede moet vertrokken op maandagochtend om in Zeeland, de 12de provincie te gaan bezoeken, dit hadden we al afgesproken, dan hebben we ze alle 12 gehad , in 14 jaar tijd, een keer zijn we toen we aan onze 5de jaar bezig waren naar Parijs gegaan, daarna is het een keer niet doorgegaan wegens het sterven van mijn vader, zijn we alle provincies doorgegaan, wat willen we nog meer.. heerlijk toch..en dan gaan we iets nieuws verzinnen want het is zo goed om samen een poosje weg te zijn omdat je dan echt tijd hebt om met elkaar te praten over van alles en nog wat en ook om even bewust te zijn van het samen zijn zonder haast en gehaast.

Dan heb je tenminste tijd  voor elkaar en dat is extra lekker.

Nou de beloofde regen was er inderdaad  duidelijk aanwezig, dit verbaasde me niet om eerlijk te zijn.. als ik de voorspellingen zie is het veel regen, heel veel regen en nog meer regen.. dus we zullen het gaan beleven.. en ach ik heb mijn regencape xxl maar ingepakt. zodat ik in ieder geval hoop ik droog naar het toilet kan.

om 12.00 werd ik gehaald en ik had inmiddels alles ingepakt maar wat heb je een zooi nodig als je gaat kamperen.. ik had dat nooit zo door om eerlijk te zijn. maar het is veel heel veel wat mee moet... je neemt als het ware je eigen huishouden mee, en dan heb ik nog het geluk dat ik alleen mijn 26 slaapzaken mee moet nemen... en niet allerlei keukengerei

Keurig op tijd waren Ayaz en Heleen er, mijn was was klaar incluis de afwas, dus ik kon vertrekken. 

Traditiegetrouw gaan we altijd eerst langs de tuin om daar wat groente te halen. 

Nou we zijn aangekomen op de camping, de plek die we toegewezen hebben gekregen is 1 grote modderpoel.. de camper zat bijna vast, dus we hebben geprobeerd om een andere plek te krijgen. Dan maar niet bij het water.

Gelukkig kregen we een andere plek, de weergoden waren er duidelijk niet mee eens.. terwijl we net begonnen  met  opbouwen van mijn tent braken de wolken open.. het hoosde..  terwijl ayaz en ik een wedstrijd deden in mister wet verkiezing, brak het touwtje van 1 van de stokken. Met als gevolg dat het heel veel gedoe was om de tent op te bouwen. Heleen kon het niet hebben dat ayaz en ik onze goddelijk body's in de stromende regen lieten zien en ging ook mee doen met de wedstrijd wie het mooiste lichaam had in een nat t shirt. Ik zal in het midden laten wie won maar diegene slaapt in de tent. 

Maar nadat we tig keer de stokken hebben gewisseld was ik in staat om een nieuwe tent te gaan kopen.. was het zat dat gedoe in de regen.. maar uiteindelijk besloten we om de tent toch maar op te zetten, de tent stond en meteen werd het al duidelijk de tent stond blank dus ik heel ijverig aan het dweilen met kussenslopen, niet handig zeiknat niet te drogen.  

Maar uiteindelijk stond de tent dus we besloten om nadat ook de voortent van de camper stond, iets te gaan drinken in het restaurant op de camping.  Omdat het gigantisch bleef regenen besloten we om ook maar te blijven eten in het restaurant, een heerlijke drie gangen menu

We hebben vreselijk gelachen met elkaar en fijn zitten praten over van alles en nog wat. 

Terug bij de tent bleek mijn tent nog steeds water te scheppen dus de Buitentent anders neergezet en de tarp over mijn tent heen gespannen. Nu hopen dat het droog blijft als het regent. 

Na een leuk spelletje yahtzee dat ik verloor, maakte  ik de opmerking dat ik gelukkig in de liefde ben.

Daarna gingen we nog ff naar het toilet waar ik met mijn crocs dwars door een plas liep een ongeluk zit duidelijk in een klein hoekje. 

Bij binnenkomst in het toilet gebouw stapte ik dus uit t mijn crocs en ging ff mijn voeten droogmaken op de mat door ze te vegen en de crocs ff schoongemaakt onder de kraan.. dit tot grote verbazing van een jochie  van een  jaar of 12… die moet nog veel leren . 

 


 


 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten