donderdag 10 augustus 2023

Heartstopper ( Netflix serie)

 

ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar het is zo dat deze serie mij echt heeft geraakt, dikke tranen, stukjes herkenbaarheid, maar ook zo mooi en teder..  ik ga niet heel veel woorden vuil maken  over deze serie ik kan alleen maar aanraden om deze serie te bekijken en er helemaal in mee te gaan het is indrukwekkend mooi en teder.. 


recensie en trailers van Heartstopper

Een echte Britse coming-of-age serie over "uit de kast komen", met als grote verrassing topactrice Olivia Colman (The Father) in een bijrol. Lees hier de serierecensie van Heartstopper.


Charlie en Nick
Heartstopper gaat over Charlie, een zeer gespannen, openlijk homoseksuele overdenker, en Nick, een vrolijke zachtaardige rugbyspeler. De twee jongens ontmoeten elkaar op een Brits all boys-gymnasium. De vriendschap tussen Charlie en Nick bloeit snel op, maar schuilt er misschien meer achter?Deze contentwordt op basis vanjouw cookievoorkeuren niet getoond.Klik hier om je instellingen aan te passen.


Deze lieve en hartverwarmende bewerking van Alice Oseman's webstrip en graphic novel over liefde tussen twee Britse middelbare schooljongens is sympathiek, slim en erg meeslepend. Met 8 afleveringen van 30 minuten vlieg je door Heartstopper heen, met een paar fantastische momenten en ijzersterke levenslessen. De frisse soundtrack en mooie animaties zijn helemaal op hun plek in een serie die als een warme deken om je heen valt. Naast het knappe en schattige acteerdebuut van Joe Locke is het de zachtaardige rugbyspeler Kit Connor (Ready Player One) die de sterren van de hemel acteert. Ontroerend, grappig en hier en daar een blauw oog: Heartstopper een topserie op Netflix, en bovendien perfect geschikt voor tieners vanaf 12 jaar én volwassen. En natuurlijk houden we allemaal van Olivia Colman. Vier sterren.

Cast
Naast Joe Locke en Kit Connor (Rocketman) zijn ook William Gao, Yasmin Finney, Evan Ovenell, Ashwin Vishwanath, Sebastian Croft (Penny Dreadful), Georgina Rich en Olivia Colman (The Lost Daughter) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Alice Oseman.

 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten