vrijdag 27 mei 2022

dagje niks

 

Soms maak je plannen en denk je dat ga ik doen en uiteindelijk zeg je tegen jezelf toch maar niet..ik ga gewoon een dagje niets doen.. of te wel , heel lang uitslapen, heel lang lummelen en dan nog even wat doen wat misschien zinvol is maar liever niet..

Zo verliep dus mijn zaterdag,. ik had het plan om te gaan wandelen etappe 21 en 22 van het Westerborkpad, echter ik had al ontdekt dat ik vrij moe was van de afgelopen weken.. tenslotte draai ik momenteel 30 lesuren voor school  en dan nog al die extra dingen als counseling en noem maar op, dus ik krijg mijn portie wel binnen zo deze tijd.

Aangezien ik vrijdagavond het beruchte maaltijd ging maken, had ik me al vrij vroeg voorgenomen om niet te gaan wandelen.. dat komt dan wel. nog wel even lopen aarzelen of ik dan misschien toch moest besluiten om misschien mijn plannen voor de Hemelvaart te gaan veranderen, maar dat vond ik niet zo geweldig goed om te doen ik loop die twee etappes dan wel later met Pinksteren en wie weet maak er dan ook wel weer een twee daagse van. wat ook wel lekker is vaak, zeker nu ik wat meer reistijd krijg vind ik het wel handig om zoveel mogelijk twee daagse reizen te maken.

Maar de zaterdag bestond uit heel  lang uitslapen rond half 11 kwam ik mijn bed uit met de belofte dat ik best nog wel een keer naar bed mag in de middag.

naar wat aangetut te hebben ben ik maar mijn flarden in de nieuwe bundel gaan plaatsen en tevens ook ze op de site geplaatst voor het Westerborkpad.

Daarna moest ik nog even naar de Action en wilde ik ook even langs de kringloop voor de gezelligheid.

Nadat ik de nodige niet nodige dingen had gekocht bij de Action ben ik eerst even langs de kringloop gegaan in Hazerswoude waar ik een jeu de boule spel heb gehaald voor mijn moeder al is dat spel denk ik voor haar veel te zwaar, en voor mezelf een mooi sereen beeldje van twee mannen die elkaar knuffelen, Meestal zie je of twee vrouwen of man en vrouw of vrouw en kind maar zelden zie je zon beeldje van twee mannen dus daar ben ik weer erg blij mee

Bij de kringloop in Alphen heb ik ook nog een beeldje gekocht wat echt mijn stijl is, namelijk een persoon die ligt, op gaat staan en dan uiteindelijk echt staat. Zo eenvoudig maar zo mooi vormgegeven dat ik er erg blij mee ben, tevens nog een bord gekocht voor een wat uitgebreider maaltijd.

Daarna lekker naar huis, wat rommelen, lekker nog een uurtje gaan slapen om daarna lekker niets meer te doen.

De avond lekker voor de tv gehangen gekeken naar mijn favoriete programma's zoals de code van Coppens etc heerlijk vermaak en natuurlijk de Australian Ninja's, wat een heerlijk programma en het gekke is de vaste deelnemers worden een soort van bekenden van je.. heel mooi en je leeft vreselijk mee, tenminste ik wel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten