donderdag 26 mei 2022

het grote bosatlas puzzelboek

 

Wegens de dag, die ik nooit vier, maar die niet te vermijden is, met allerlei capriolen van mijn kant omdat ik er nooit zo bij stil sta.. kreeg ik van vriendin Nadira dit boek... ,

Ik ben gek op 2 voor 12 ik heb er genoten over dit is mijn Nederland etc. dus ik ben er superblij mee. Het is een boek waarin je een bepaalde gedeelte van Nederland ziet en dan moet je in een soort doorloper de vragen beantwoorden die je kan vinden op de kaart en anders is Wikipedia en Google je beste vriend.

 De opzet is dat je vragen moet beantwoorden, maar als je klaar ben staan er zwarte vakjes met letters en daarin moet je de letters invullen die er staan in een onderliggende balk zodat je dan een woord krijgt, een naam etc. 

De eerste puzzel over de eilanden had ik al vrij snel klaar, ik wist namelijk het antwoord al, dus dat was geweldig  en zo kon ik de andere antwoorden zoeken op de kaart maar ook via google maps.

Dit boek is erg leuk om zo in een verloren moment even te gaan doen, even snel een paar vragen oplossen en dan weer verder met wat er nog gebeuren moet. 

Het boek heeft me nog niet helemaal in de greep maar ik weet dat dat wel gaat gebeuren, dat ineens naast mij  i pad, mijn telefoon ook dit boek mee gaat als ik op reis ben zodat ik er heerlijk mee kan puzzelen als ik ergens zit te wachten  of zo.

Kortom dit is een gouden cadeau wat ik niet had verwacht.. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten