zondag 29 mei 2022

zondagmorgen sinds weken... weer eens


Het is en blijft een raadsel waarom ik steeds zo vroeg wakker ben, doe hartstochtelijk mijn best om uit te slapen, maar dat lukt helaas niet. Maar goed je zal zien maandag geen oog open te krijgen als het werken weer begint. Het is wat het is. 
Dus ik kon mooi naar de cross xxl..

Ik
Was keurig op tijd om te ontdekken dat er niet zo heel veel mensen waren. Gelukkig waren de mensen die ik leuk vind er wel dat maakt het extra gezellig. 
We moesten eerst ik ons eentje op warmen, met een
Foamrol moesten we onze spieren losmaken . Daarna onze schouders opwarmen voor de rest van de les. Schouders warm maken houd in 3 x 15 x 3 oefeningen doen met je schouders om die warm te hebben. 
Het thema was vandaag desdlift en dan in verschillende variaties aan oefeningen.
Gelukkig mocht ik samen met Marco die net als ik fanatiek is en daarnaast ook nog lol heeft

De eerste oefeningen bestond uit met een stang van 20 kilo je Max voor 10x te vinden. Marco en ik zitten ongeveer op hetzelfde gericht wat we kunnen tillen, dus we zaten al snel op onze Max van 60
Kilo. 
De volgende ronde bestond uit 2x 12 op 20% van je maximum . Daarna 5x 12x op 50% van je kunnen en op het laatst 1x 15 x op 60 % van je kunnen.

Daarna kwam de volgende deadlift ronde, de Romeinse manier eerst 1 x maar 10x op 30-40% van je kunnen daarna 3x 6x op 70-80% van je kunnen. Daarna 2x 5x 50% van je kunnen. Om
Af te sluiten met 2x3 85-90% van je kunnen. 

Daarna moesten we nog 3x 10 deadlift 60% van je kunnen om af te sluiten met 10 x sumo deadlift op 70% van je kunnen. 
Om je armen te laten verzuren moesten we de farmerwalk dien tot we niet meer konden. Dus met  in elke hand een kb rondjes lopen. Hier was ik vrij snel klaar mee om de laatste serie te doen. 

De Diana (21-15-9)
Deadlift
Push up

Dat is me nog gelukt om daarna alles op te ruimen en konden we naar huis. 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten