zaterdag 21 oktober 2023

De Torenwachter..

 

Met de eetspelgroep hadden we afgesproken om met elkaar te gaan escapen, op 1 van mijn vele wandelingen kwam ik deze tegen in Aalsmeer dus we besloten meteen om deze te gaan doen, nadat ik hem in de app van ons had gezet.

Het was even zoeken naar een datum, en de benjamin van ons stel, die bleek de data verkeerd te hebben, hij dacht dat hij een week later een verplicht weekeinde had, maar dat bleek dus dit weekeinde. Dus in plaats van met 6 personen waren we met 5 personen, net zo leuk en net zo gezellig.

Het was een erg leuke  escaperoom je ging via de trap steeds hoger de toren in, om aan het einde, als je het goed had gedaan, dan mocht je naar buiten en kon je heel ver kijken over de omgeving. 

We zijn begonnen en ik was natuurlijk met gedreven escaperoom spelers, dus dat was al een feestje eigenlijk. We speelden dan ook erg fanatiek en snel, Doordat ze anderen zeer gedreven waren, en we allemaal onze eigen kwaliteiten hadden kwamen we erg goed door de spelletjes heen. We losten ze vrij snel op en gingen dan ook als een razende naar boven.. we waren na 30 minuten, het spel duurt een uur, al zover dat we dachten nou dit halen we met gemak binnen het uur.. We konden elkaar hierin goed sturen en begeleiden wat te doen.

Uiteindelijk hadden we de hele escaperoom gedaan in 45 minuten, dus dat was supersnel.. weet niet of dit wat zegt over de moeilijkheidsgraad maar het was zeker heel bijzonder dat we het zo goed deden.

Het uitzicht boven was prachtig, je keek over de hele omgeving en het was genieten.

Na afloop besloten we om met elkaar te gaan lunchen bij Do en Misjel. dus er werden broodjes gehaald, kaas etc. De broer van Do was er ook, die had op hun zoontje gepast, dus die bleef ook gezellig mee-eten.
 

Rond 3 uur ben ik naar huis gegaan wegens een behoorlijke oorpijn, die ik had opgelopen bij het terug vliegen, ik kon namelijk niet goed klaren bij het landen en stijgen en dus knapte er iets.. dus ik denk dat het nog niet geklaard is, ik hoop dat het weg gaat zakken de komende dagen want dit is verre van leuk en geslaagd

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten