zondag 9 februari 2020

6-1

De kou zit in de lucht, en dat merk je, maar toch niets is dan lekkerder om met de restanten van de griep, die langzaam verdwijnt, door middel van hoesten en van andere kanalen. Kortom het was weer tijd om de stoute schoenen aan te trekken.

Dus de schoenen uit het vet, de kleding donderdagavond al klaar gelegd en was er toen ik vrijdag thuis kwam helemaal klaar voor. 

Dus meteen omgekleed, me klaar gemaakt en naar buiten, had even wat ruzie met de runkeerper die niet zei dat ik moest gaan lopen of rennen maar dat hersteld zich vanzelf. en kon ik gaan lopen met mijn benen en niet alleen mijn benen liepen mijn neus ook.

Toch was het heerlijk om te rennen, ik geniet er zo van,. dat buiten lopen, heerlijk, kwam nog een oud leerling tegen, waar ik net aan had lopen denken deze week, wat ik dan extra leuk vind omdat ik hem dan ineens zie

De route was op zich korter leek het maar toch een minuut meer gelopen, het zou natuurlijk ook kunnen doordat ik nog niet helemaal topfit ben dat ik niet zo snel ben als ik zou willen.

Ik verheug me nu al op volgende week dan mag ik 7 om 1, en wie weet loop ik ook nog een keer 8 om 1, we zien wel
ik vind het heerlijk in ieder geval


Geen opmerkingen:

Een reactie posten