zondag 9 februari 2020

hou toch gewoon je klep.....


al jaren was ik erg blij met mijn prullenbak met sensor in de klep, ideaal, volle handen, even zwaaien en hup deksel open en weg vuil.

Geen probleem, ben totaal niet een man die het schuwt om iets vast te pakken met zijn handen, deurklinken etc ik raak ze gewoon aan, ik geloof er nog altijd in dat je weerstand moet opbouwen en dat dat alleen kan door af en toe toch dingen aan te raken die normaal zijn.

Mijn prullenbak met sensor klep had het een jaar geleden ineens begeven, ik heb van alles geprobeerd, maar het werkte niet meer, nieuwe batterijen deden ook niets meer goed, dus ik baalde. wat nu?

Gelukkig krijg ik af en toe ineens iets onder ogen waarbij blijkt dat ik zomaar iets kan bestellen wat ik al heel lang wil  en dat is dan ook nog super in de aanbieding.

Aangezien ik mijn huis nu aan het voltooien ben met kleine vernieuwingen, met kleine dingen waardoor mijn huis af is en af lijkt, had ik al eens gekeken op het wereldwijde web naar een prullenbak met sensor maar ik vond de prijzen erg hoog, dus dacht laat maar.

Totdat ik deze zag..

ik heb me geen moment bedacht, ik heb hem besteld, en dinsdag, de dag dat ik mijn uitziekdag heb genoemd, kwam hij .. ik was superblij De oude pedaalemmer meteen maar weg gedaan, en daar was hij dan de prullenbak der prullenbakken... het uitpakken was nog even een ding, hij was zo goed ingepakt dat ik echt mijn best moest doen maar het is gelukt. hij staat in de keuken op zijn plek
hij paste er ook precies... en ik ben blij

weer iets af en compleet..

het gaat lekkker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten