donderdag 6 juli 2023

Theater 2023/2024

 

Afgelopen jaar heb ik diverse, vooral cabaret, voorstellingen bezocht, deze gingen van 

Gouda naar Amstelveen, van Amstelveen naar Alphen aan den Rijn en van Alphen aan den Rijn naar Leiden., kortom het was een behoorlijke theatertour. het deed me denken aan mijn eigen tijd als acteur dat ik door het land trok met diverse gezelschappen.. als regisseur was ik meer honkvast.

Dit jaar heb ik ook me ook weer eens erg verdiept in de diverse theaters en ben beperkt gebleven op het eerste gezicht, Gouda, Alphen aan den Rijn en Leiden.

Er zijn prachtige voorstellingen waarbij ook een paar voorstellingen zijn van mensen die ik niet ken, maar het is goed om soms ook even je aandacht te verbreden in de hoop dat je een goede op het spoor komt, dat kan een cabaret speler zijn of een toneelgroep, muziekband etc maakt niet uit. ik wil gewoon kijken en beleven en dan maar zien.

De voorstellingen die ik ga bezoeken zijn dit jaar ook wat meer verspreid over de maanden, bij de laatste serie zat ik vooral veel op de eerste maanden van het jaar... dit keer wat meer verspreid wat ik ook wel lekker vind.

Even een kleine selectie :

Karin bloemen

Charly luske

Andries tutu

Sven Ratske

Pieter Derks 

Claudia de Breij 

Jawed es Soufi 


laat het theater seizoen maar beginnen. ik ben er klaar voor en heb er zin in


Geen opmerkingen:

Een reactie posten