maandag 10 juli 2023

diplomering....

 

De dag die zou komen is gekomen.. ja de diplomering van onze vierdejaars, we zijn erg trots op ze, ze zijn tenslotte leerlingen die bij ons zijn begonnen in de tijd dat corona uitbrak.. dat we dus ineens allerlei kunstgrepen moesten uitvoeren om toch les te kunnen geven.. wat was dat een bijzondere tijd maar ook wat koste dat een energie soms.. het thuis zitten en wachten totdat ze hun werk hadden ingeleverd.. vreselijk gewoon. maar er zijn ook mooie nieuwe dingen ontstaan waar ik nog altijd de vruchten van pluk.. ideaal.

 Toch is dit het jaar waarop we dus met een mooi resultaat de leerlingen kunnen feliciteren en hun diploma kunnen geven.. erg leuk..  we hadden veel geslaagden, iets minder dan we gehoopt hadden maar toch een mooi aantal dat geslaagd is waar we trots op kunnen zijn.

Met mijn collega's cultuur hadden we een speciaal hoekje in de school waar wij zouden staan, namelijk onder aan de trap we hebben daar onze eigen troon gemaakt waarop de lln als ze het wilden konden gaan zitten als koning of koningin maar slechts 1lln hadden we die dat wilde en met mij op de foto. We hadden afgesproken als een leerling aan kwam lopen dat we dan heel hard gingen klappen en roepen, wat toch bij sommigen tot een grote schrik reactie leidde wat erg leuk was om te zien.. en ook voor de leerlingen die schrokken hadden er vreselijk veel lol in.

We hebben een topavond gehad waarbij we vreselijk veel hebben gelachen met elkaar maar ook met de leerlingen. 

Wat is het toch fijn dat je met een groepje bent die je begrijpt en waarmee je hetzelfde denkt met je creatieve geest.. heerlijk

wat een mooie afsluiting van het afgelopen jaar..

 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten