woensdag 26 juli 2023

ach zon dagje dus...

 

dinsdag terug uit Berlijn, dan moet er altijd wel wat bezinken. maar er lagen nog wat klusjes op mij te wachten. zoals mijn keukenkastjes eens uitmesten. mede omdat ik dat al een paar jaar niet heb gedaan en ontdek dat ik veel zooi heb wat ik eigenlijk niet gebruik, dus dat moest ik even aanpakken

Nadat ik door het heerlijke onweer was gewekt, ben ik nog even blijven liggen totdat ik dacht, nu is het tijd om op te staan, dus nu gaan we maar eens echt wat doen.

Eerst heb ik maar eens de foto's van Berlijn zoveel mogelijk uitgezocht en bewerkt, en tevens al de eerste flarden geschreven bij een aantal foto's wat heel snel ging, ik had dus kennelijk heel veel inspiratie opgedaan in Berlijn.

Eerst nog snel even naar de supermarkt wat boodschappen halen, om daarna eens te beginnen met de voorraadkast, en wat heb ik een hoop zooi in deze kast en dan vooral dat wat over datum is.. dus heel veel kon weg.. daarna moest ik nog  1 kastje doen, namelijk van mijn kast waar heel veel zooi ligt wat ik dan wel of niet gebruik. Dus maar eens grondig bekeken wat er allemaal stond en lag, en er zijn twee hele grote vuilniszakken uitgehaald aan troep., dat meteen maar weg gedaan, je kan tenslotte niet snel genoeg alles opruimen en weg doen.

Her voordeel was wel dat ik thuis moest blijven omdat de post een pakket zou brengen tussen 14.00 en 16.00. nou ik was thuis, en ik heb geen bel gehoord, mijn buuf was bij mij in huis, dus er is niets geweest krijg je dan ineens het bericht, dat het pakket niet kon worden afgeleverd en dat je het kan gaan halen bij de een afhaal kantoor.. kan ik zo van balen., mede omdat ik bewust thuis was gebleven voor dit pakket.. dus ik had behoorlijk de pest in om eerlijk te zijn. maar goed het is niet anders ik ben het gaan halen.

Daarna verder met de foto's het zou mooi zijn als ze uitgezocht zijn voor de volgende vakantie en dat die dan weer klaar zijn voor de volgende vakantie..  kortom het is hard werken zo vakantie..



Geen opmerkingen:

Een reactie posten