zondag 2 mei 2021

The cube/ de Bluffers, de Verraders, the first and the last...

 

Inmiddels de tweede keer gekeken naar het programma The Cube. een programma waar koppels de Cube moeten verslaan, een  grote glazen kubus waarin ze dus een prestatie moeten leveren.. Er zijn diverse spelen die beroep doen op diverse vaardigheden..

Het is alleen jammer dat Gordon het presenteert ,die trekt ik slecht met zijn foute grappen en gedrag, maar toch ik  zit soms nagelbijtend en met samengeknepen billen te kijken. alsof ik er zelf sta. Dat vind ik knap van een programma dat je zo in de ban heeft dat je wilt kijken en moet kijken en dat je het soms niet meer trekt, tenminste ik trek het niet meer... 


Bizar hoe een spel dat op tv gespeeld word je zo kan raken en dat je moet kijken.

Naast de Wie is de mol is er ook op RTL4 het spel de verraders.. helaas presenteert Tijl Beckand, deze show, die bij mij volledig heeft afgedaan door zijn gedrag bij De slimste mens, wat een aansteller was deze man, maar goed de show is wel leuk, al vind ik het gedeelte dat ze rond de tafel zitten het langst duren en dwaal ik af.. maar toch.. het is een variatie op het spel Weerwolven.. en ik vind het leuk om te kijken hoe men de boel probeert de saboteren etc.Al krijg ik een gigantische hekel aan Samantha Steenwijk, naast dat ze bijna in elke programma aanwezig is, en dan haar zogenaamde vakkennis laat horen, of haar humor deelt, ik vind het een akelig mens. Dit is bij mij alleen maar bevestigd door haar kronkel gedrag en hoe ze twee anderen die haar erbij haalden die de verraders waren, eruit heeft gewerkt.. Ze zegt dan het is een spelletje maar wat een schijnheilige dame is dit.. bah.

Daarnaast is het programma De Bluffers nieuw.. geweldig, een aantal mensen zitten op een stoel en moeten zien te achter halen  wie de bluffer is, die dus niet is die ze zegt te zijn..  en dat is best gaaf, tenminste de eerste had ik al meteen door vanaf het begin.. dus dat was erg fijn.

En dan het nieuwe programma op vrijdagavond na of voor the Cube... the first and the last.. gepresenteerd door Britt en Meiland.... daar ben ik niet eens aan begonnen ik trek die man gewoon niet..  

kortom er is veel nieuws op tv om te bekijken en ik moet zeggen dat ik er best van geniet ik ben gek op spelletjes en ja ze moeten ook wel want ja Eiland Robinson kan denk ik dit jaar niet gespeeld worden wegens de corona crissis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten