maandag 4 november 2019

Gedoe.. en nog eens gedoe

Eindelijk is het gelukt. mijn TV hangt., dat maakt een mens gelukkig, zeker weten... maar er was al een klein gedoetje, namelijk mijn Sonos boxjes die ik had gekocht.. zijn nu via de Beam gekoppeld aan de tv. gevolg ik zie ze niet meer. ik heb maar 1 plak dat is de naam van mijn woonkamer, maar ik kan dus niet meer mijn boxjes los afspelen als ik ze verplaats.. 

Nadat we de tv hadden verhangen bleek ineens ook het surroud geluid weg te zijn. het geluid komt nu alleen nog maar uit de beam. maar niet meer uit de boxjes die achter mij staan..

Dus tja wat nu , hij doet het  wel dat is al leuk.. maar toch.. ergens wil ik het gewoon goed hebben, gewoon geen gedoe, en het moet het gewoon doen. mis het niet dat surroud gedoe maar toch bij een film is het toch wel leuk om naar te luisteren alsof je in bios zit.

Dus heb ik al diverse mensen gevraagd, maar die konden mij ook niet helpen, die hadden het allemaal over een  tekentje in de ruimte waar ze staan, daar kun je opdrukken en dan kun je alles zien en loskoppelen of aankoppelen.. 

Nou nee dus, de boxjes zijn niet te zien, alles zit op de beam.. ik kan wel muziek spelen op de boxjes, dus dat is geen punt. alleen ik kan ze dus niet loskoppelen, door bijvoorbeeld eentje in de slaapkamer of in de studeerkamer te zetten als ik daar muziek wil of als wekker wil gebruiken. dat gaat niet.. ze zitten onlosmakelijk verbonden aan de Beam

Het is gedoe, maar ik probeer nog even en anders maar  bellen met de gratis sonos lijn om dit op te lossen.. komt vast wel goed ergens


Geen opmerkingen:

Een reactie posten