woensdag 27 november 2019

hmm een unieke ervaring

Vorige week ergens kwam er een krantje in de bus waarin een boekje zat.
Meestal gooi ik die boekjes  bij het oud papier, maar dit keer ging het over mijn winkelcentrum, dus ik dacht eens kijken wat men zoals te melden heeft.
Nu bleek dit boekje, om meer mensen naar de winkels te lokken heel veel coupons te bezitten waarbij je dingen kon kopen voor gereduceerd tarief.. 

Daar ben ik altijd wel van alleen ben ik vaak te lui om die coupons uit te knippen, en nog veel erger ze mee te nemen naar de winkel, ik vergeet dat gewoon, dus ik dacht nee Nu ga je eens het echt doen.

Dus ik afgelopen zaterdagochtend naar de DA waar ik vitamine pillen D, 60 stuks voor 5.00 kon krijgen in plaats van 11.50, en aangezien ik weet dat vitamine D erg duur is is dit wel een mooi koopje, bij de notenboer kon ik voor 2,50  2,50 gram bourgondische noten krijgen, dus tja ik ben gek op nootjes en ik koop ze altijd dus waarom niet hierop ook bezuinigen en deze halen.. Toen ik ze kocht dacht ik al. hmm ze zijn gezouten en gebrand. en dat vind ik niet zo lekker. dus in mijn hoofd kwam al het plan op om deze aan mijn buuf te geven ze is ook gek op nootjes.

Daarna naar de groenteboer, gelukkig kom ik bij deze zaken vaker, dus het is nu niet net alsof ik er alleen maar kom voor de aanbiedingen. ik kom er meestal als ik iets speciaals nodig heb, dat vind ik handiger, Daar kon je voor 5 euro een hele tas vol fruit krijgen, Aangezien ik veel fruit eet dacht ik al meteen, Harry kopen en eten. geen punt.. komt goed dat weet je ook wel.

Daarna naar huis, ergens voelde dit wel lekker maar ook heel gek, ik voelde me ineens heel burgerlijk eigenlijk , maar goed de koopjes waren binnen.

Thuis meteen natuurlijk de tas met fruit bekeken en wat ik al verwacht had er zat veel in wat heerlijk is,  appels en mandarijnen, 2 kiwi,  3 bananen, 1 sinaasappel,  kortom de gewone dingen die je allemaal wel eens eet. Van de appels heb ik maar appelmoes gemaakt, is zo gedaan, alleen het schillen is even wat werk maar daarna is het prima, dus dat was gedaan, aan de buuf heb ik wat mandarijnen gegeven en een banaan en de noten dus.. verder heb ik de spullen zelf gehouden. 

Ik moet zeggen dat ik erg blij ben met deze leuke dingen. het voelt als een soort van vervroegd kerstavond.. dus eigenlijk ben ik nu zover dat ik heel blij de kerstboom kan gaan op zetten maar daar wachten we nog even mee tot het weekeinde na Sinterklaas. of wie weet dat hij al op vrijdag staat.. het begint wel alweer te kriebelen.. al besef ik ook dat het wel heel snel gaat de tijd.. het vliegt om

Geen opmerkingen:

Een reactie posten