dinsdag 5 mei 2020

Als Athene toch niet doorgaat.. dan....


 De grote verrassing kwam dus maandag al.. en ik ben er superblij mee, incluis de draadloze oplader... of dat gaat werken moet ik nog even uitzoeken. ... maar het komt vast wel goed.

Ach, als je het geld dat je zou besteden bij elkaar zou leggen,  tevens als je bedenkt dat je de R&B terug krijgt.. je ook nog het geluk hebt dat je extra geld krijgt in het onderwijs...  je bijna geen benzine verbruikt ( jammer dat juist nu de prijs zo laag is), de sportschool je maar de helft van het abonnement rekent,  je de inkopen steeds goedkoper maakt omdat je naar de boeren gaat voor groente, dat daar toch goedkoper is dan in de supermarkt.... je nog steeds goed gaat met je gewicht... je soms wat uit de band springt maar je kan herpakken...je verlangt naar.. maar steeds denkt het is onzin, die ander is nog helemaal goed.. maar toch... 
 als het bloed blijft kriebelen.. je beseft dat je je telefoon steeds meer gebruikt, zeker als je aan het wandelen bent, muziek op je oren, om foto's te maken. Je steeds vergeet om toch maar je fototoestel mee te nemen op je tochten door de natuur en stedelijk gebied etc waar je de mooiste dingen ziet.. dan.. juist besluit je het enige wat je kan doen ;. ik wil hem.. 

Dus na heel lang na te hebben gedacht, alle bovenstaande afwegingen mee te hebben genomen.. tevens te hebben bedacht dat waarschijnlijk de vakantie in de zomervakantie ook iets in de knel kan komen.. al weet je dat nooit zeker... maar dat is toekomst... is het een wijs en zeer slim besluit genomen

IK HEB HEM..

EINDELIJK...
DE IPHONE 11

het is alsof een kind in mijn armen word gegooid. Bewust wel gekozen voor de versie van 128 gb dat heeft mijn huidige ook, dat voldoet prima,  krijg dat nooit vol.. dus waarom zou ik dan het maximale nemen, de meeste dingen staan toch in de cloud..  en niet de pro of andere modellen de doodeenvoudige.. 11 met geen fratsen etc.. hij is gewoon mooi, eenvoudig en je kunt nog mooiere foto's maken dan je kon in de i phone 7, en dat vond ik al plaatjes.

De goede lezer zal het opvallen dat ik van de 7 meteen ben doorgeschoten naar de 11...  heb een aantal overgeslagen.. waarom geen idee. maar ik had daar dus geen behoefte aan kennelijk om die te kopen.

Zoals beloofd zou ik nog de post die gedaan is door Anneke van 1 van mijn flarden, deze komt in het boekje dat ik ga maken over de vrijheid.. maar hij heeft vandaag al het licht gezien op 5 mei de dag van de bevrijding.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten