woensdag 16 juni 2021

Home walk voor het Ronald McDopald huis van leiden ( sponsors gezocht )


 Al een dik jaar zijn we bezig met deze walk, vorig jaar gaf ik me op met de gedachte dat kan ik niet eens, 20 km lopen of zelfs meer... Inmiddels weet de trouwe lezer dat ik veel wandel dat ik zelfs voor 30 kilometer of meer mijn hand al niet meer omdraai en dat ik gewoon de ene voet voor de andere zet, of stap voor stap de route volg.
Inmiddels loop ik met goede schoenen en kleding te genieten van het leven

In het begin, toen ik tijdens de eerste loc down ging wandelen vond ik 2 kilometer al heel veel, maar wat ik wel geweldig vond dat ik dus liep  te dwalen in en rond het dorp waar ik woon en dus van alles zag wat ik nog nooit had gezien. prachtig.. mooie nieuwe routes ontdekt.

Maar na een jaar lang wachten kwam het groene licht, we mogen weer lopen, niet met een hele groep, maar de alternatieve home walk.

Dus het afgelopen jaar ben ik uitgegroeid van  geen wandelaar zonder hooikoorts tot een wandelaar die 30 km niet schuwt met hooikoorts, dat is een beetje een nare bijkomstigheid.

maar goed daar is goed mee te leven.. gewoon doorademen.

Toen we het seintje kregen dat we dit jaar groen licht kregen, hebben we vooral veel appeltaarten gebakken voor collega's en voor van alles. en nog wat ons best hebben gedaan voor het start bedrag bij elkaar te krijgen.. wat nog niet helemaal gelukt is, vandaar ook de  sponsors gezocht in de titel

We hebben de route helemaal uitgezet, en we zijn allemaal nu stukken aan het verkennen of het wel kan een klopt. Dus we zijn heel actief met elkaar. 

Hoe dan ook willen we die 120 kilometer met elkaar volbrengen..  we starten zaterdag 26 juni bij onze school, dan gaat de eerste ploeg lopen, om 12.00, met een prachtige route door het groene hart, komen we de volgende dag om 12.00 aan in leiden bij het Ronald MCDonald huis.. om zo met elkaar het af tee sluiten. We lopen het laatste gedeelte met elkaar,. Samen opstarten en samen afsluiten.

kortom mocht je denken wat een goed doel, zoals jullie weten zijn deze huizen er voor ouders waarvan hun kind in het ziekenhuis ligt en daar kunnen ze wonen om zo dicht bij hun zieke kind te zijn. 

Mocht je mij willen sponsoren  stuur of even een persoonlijk bericht via Face book of hoe dan ook, met je telefoonnummer dan stuur ik jou een tikkie en kan jij zelf beslissen voor hoeveel je wil sponseren.

Alvast dank je wel...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten