woensdag 26 september 2012

Dikke man



Het is vandaag mijn geluksdag.. denk ik.. ik kreeg mijn buiktyphunsprik vandaag en tot dus ver geen bijwerkingen dus dat valt mee maar dan sta ik op de sportschool me in het zweet te werken en denk wat voel ik me vet en dik.. en dan zie ik op het scherm het onderstaande bericht... en geloof me dit is zo goed voor je zelfbeeld.. ik loop meteen stukken lichter door de stad, ik voel me weer jong en slank en lekker.. dus het nieuws heeft ook zo zijn leuke kanten.. niks beters dan tegen zoiets aanlopen en zien.. heerlijk...hieronder nog een paar plaatjes van erg smakkelijke mannen...als je er van houd tenminste..

Brandweer haalt Fransman van 320 kilo uit huis

TOULOUSE - De brandweer moest dinsdag een man van 320 kilo uit zijn huis bevrijden in het plaatsje Cazères-sur-Garonne, in het zuiden van Frankrijk.

Een deel van de gevel moest worden afgebroken om de man via het raam uit zijn huis te krijgen, zodat hij in het ziekenhuis van Toulouse kon worden behandeld. Hij had ernstige gezondheidsklachten door zijn overgewicht.
Dat meldde de regionale krant La Dépêche woensdag. De man (48) woonde met zijn zoon (18) in de woning, die hij al meer dan 2 jaar niet meer had verlaten.



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten