zaterdag 4 februari 2023

KAK

 

Ik ben gestraft voor een jeugdzonde van heel vroeger.... ooit toen ik op kamers woonde, was er een hospita die een teckel had, mooi hondje, naam ben ik vergeten, deze hond ging altijd in de nacht stiekem de trap op en dan, ik weet niet waarom, ging dit hondje op de overloop kakken. heel vies en smerig..... maar goed in de ochtend was ik dat gewend en dus ik ontweek het dapper en keek goed uit.

Midden in de nacht begon het zoontje van de hospita te huilen, dus ze stapte uit bed, deed 3 stappen op de overloop en stapte met haar blote voeten in de hondenkak.. dus een hartstochtelijke vloek was duidelijk te horen.. ik hoorde het en dook diep onder mijn dekbed om niet in lachen uit te barsten.. omdat ik dacht straks ben ik mijn kamer kwijt.. maar het werd daarna nog erger, ze had het opgeruimd, ze zet een volgende stap, en ja hoor daar lag een volgende hoop waar ze in stapte... het krulde tussen haar tenen door.. en wederom de nodige vloekwoorden met nog meer geluid.. ik dacht dat ik er in bleef.. heerlijk

Maar nu terug naar mijn kak.. .. door de voorspellingen van regen en storm heb ik deze week veel de auto gepakt, ik hou er niet van naar school te lopen in de regen of met storm, dat is niet fijn.. dus dan mag ik de auto pakken. 

Nadat ik donderdag een best pittige dag had gedraaid, maar ja ik moest wel naar de auto lopen, het was ene prima plek dit keer vlak bij de uitgang dus ik kon zo in de auto stappen. heerlijk, Dus dat deed ik ook, via het prachtige bladeren dek, ik stapte in mijn auto, liep mijn huis in, en ja hoor toen zag ik het en het is gek als je het ziet ruik je het ook meteen, tussen de vele ribbels van mijn zool zat kak.. heel veel kak.. ik heb meteen mijn schoen uitgetrokken buiten en nog geprobeerd om het weg te weker door de schoen goed hard tegen een muur aan te slaan maar nee het was behoorlijk in de ribbels gaan zitten. dus ik dacht daar gaan we weer.

Met de schoen na de wastafel in de badkamer en daar eerst met papiertjes de meeste er uit gepeuterd, met kots neigingen ik vind dat zo smerig altijd , maar goed daarna de papieren door het toilet gespoeld, daarna de restanten met een oude afwasborstel verwijderd en de schoen te drogen gezet in de badkamer, daar droogt het altijd nog het beste.

Donderdagavond is mijn vast sport avond dus ik dacht kom ik ga lekker sporten, ik stapte in mijn auto en rook gaande weg op weg naar de sportschool, nog steeds hondenpoep, dus ik dacht het zal wel aan mij liggen, maar toch bij de sportschool dacht ik even kijken in de auto, helaas had ik mijn telefoon niet mee genomen dus ik zag wat blaadjes liggen dus die heb ik even gepakt dacht ik, waarop ik vol in nog een drol greep, niet zo zacht als de vorige maar toch. goor en vies. en bah..  dus ik had mijn hand onder de kak.. ik dacht echt dat ik over mijn nek ging. dus snel naar binnen bij de sportschool en eerst mijn handen grondig gewassen en mijn nagels schoon gemaakt.

Ik bedacht me meteen, oh laten mensen echt die zakjes gebruiken dat scheelt zon hoop ellende want wat vind ik het vies bah..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten