woensdag 23 november 2022

ik kan het niet laten... ( uit eten met de Eetgroep)

 

Afgelopen donderdagavond ben ik met mijn eetgroep, DOMINIHAMA  uit eten geweest bij ons restaurant op school. Ik kon het niet laten om daar af te spreken, mede omdat naast dat het eten erg lekker is, het er ook erg gezellig is. We hebben de laatste tijd heel druk allemaal en om tijd vrij te maken in een weekeinde lijkt vaak lastig daarom had ik het voorstel gelanceerd om met de groep op een donderdagavond uit eten te gaan, gelukkig kon iedereen..

Mijn mede crime in de keuken als we bij mij eten Niels was in stemmig zwart gekleed, zoals ik ook, natuurlijk.  Dominique, Misjel en Marco waren ook tot in de puntjes verzorgd, ik daarin tegen kwam net uit mijn  werk rennen en dus nog geen tijd gehad om iets te doen aan mijn kleding etc. maar dat mocht de pret niet drukken.

Iedereen was keurig op tijd zodat ik ze ook nog snel even een kleine rondleiding door de school kon geven, natuurlijk hebben ze eerst mijn lokaal bekeken  om daarna met elkaar over het techniekplein te gaan, langs de fitness met de klimwand en zo langs de lokalen van kunst naar het restaurant.  Toen we aankwamen in het restaurant mochten we kiezen waar we wilden zitten dus besloten we om maar om de ronde tafel te gaan zitten, vlak bij de deur naar het restaurant. Prima plek zo bleek later, en ook een gezellige plek, zeker om dat ik het zo leuk vind om de leerlingen aan het werk te zien, en wat hebben ze hard gewerkt deze gasten, ik ben erg van onder de indruk, zeker als je hoort dat een aantal leerlingen er niet waren wegens andere verplichtingen.

Het voorgerecht was het heerlijke broodje gelaarsde kat dip

Voor gerecht bestond voor de  vleeseters uit een koude vleesschotel. Ik kreeg een heerlijke bospaddenstoelen soep. 

Als hoofd, konden ze kiezen uit zalm of ossehaas, ik kreeg een heerlijke gevulde paprika met daarbij patat en salade en appelmoes. heerlijk

Als toetje kregen we speculaas panacotta met daarbij een bolletje ijs en slagroom heerlijk.

Het was met recht genieten dit keer, echt lekker gegeten met goed gezelschap en we hebben al meteen gezegd dit gaan we vaker doen met elkaar, lekker eten in het restaurant bij ons op school omdat het ten eerste heerlijk eten is, je het werk zelf niet hebt thuis en dat het gewoon gezellig is, en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten