woensdag 31 augustus 2016

frustratieavond..

elk jaar, als de zomer ten einde loopt.. heb ik een frustratieavond...
ik doe het zelf, ik weet het, ik moet het ook niet doen, maar ja.. het moet wel.
De korte broeken periode is over.. dus de lange broeken moeten weer aan...

Aangezien ik soms wel wat lijk op een jojo kwam omvang... komt dus het moment. dat ik zo lang mogelijk uitstel.. namelijk het passen van mijn broeken..

Ik haal al mijn broeken uit de kast. leg ze op mijn bed neer, en begin met passen.. in de hoop dat alles nog past.. en stiekem met de hoop dat sommige broeken weer passen en sommige broeken nu ineens spontaan geen weerstand kunnen bieden tegen de zwaartekracht...

zodat ze spontaan op mijn enkels zakken.. kortom.. ik hoop en bid.

Dat laatste gebeurt echter nooit, dat die broeken spontaan naar beneden zakken, wel met een lichte trekkracht kan ik ze dan over mijn billen trekken en dan is het toch mooi wat te wijd.. maar dit moment van geluk is zelden aan de beurt.

Dit jaar, had ik het uitgesteld tot de zondagavond voor dat ik echt weer moest beginnen, ik doe niet aan de weegschaal, ik doe aan kleding die wel of niet past.

Dus ik begon en tot mijn verbazing paste mijn, wel heel nu heel strak zittende broek, 501, maat 31 weer, ik kon dan wel geen adem halen, ik liep ook wat als een soort van man die een zwarte operatie heeft gehad in een gebied dat geen nadere uitleg behoeft.. maar hij paste... dus ik al blij.
Nadeel was wel,. dat mijn buik, niet meer die nooit gehad six pack, nu wel heel erg overhangend werd.. ik denk dat wat overtollig vel omhoog geduwd werd.. ( ik weet het ik omschrijf het voorzichtig een ander zou zeggen mijn vet. .. ik vind vel wat liever klinken.)

kortom dit was een optie, maar ik denk zo voor de toekomst.. dus op naar andere broeken die vorig jaar, rond de kerst en de zomer niet meer te dragen waren.. 

ik pakte broek 1 en wat bleek nu, hij paste.. en zo ben ik de hele serie broeken af gegaan en het paste allemaal.. ineens zomaar. ik had ze niet opgerekt of wat dan ook.. het paste gewoon..

Ik ben was enorm opgelucht maar ook meteen superblij omdat ik dus geen nieuwe broeken hoef te kopen,al heb ik natuurlijk als beloning dat wel gedaan nu..
kortom het leven is wat strakker geworden wel erg aangenaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten