vrijdag 8 mei 2015

vrijdaggedoe

 
Eindelijk een ochtend dat ik kon uitslapen, dus gisteren een keer extra laat in bed natuurlijk, ik had vakantie maar het uitslapen zat er niet in. Teveel leuke afspraken dus toch elke ochtend redelijk vroeg op. Vandaag dus echt lang in bed, slapen tot de middag in zicht komt, vaak omdraaien, lekker lezen, kortom een ochtend om helemaal versuft en doorgelegen uit je bed te komen.
Droom verder......
 
De harde werkelijkheid. Om 7.00 ja let op 7.00 werd ik wakker van hard pratende mannen voor mijn  raam op de derde.. kortom wakker, de slaapkamers in deze flats liggen aan de galerij, op zich geen probleem maar soms wel dus zoals nu... Wat gebeurt er, die mannen lopen heen en weer, schreeuwen tegen elkaar en ja hoor het moet vooral hard omdat de hele buurt toch moet horen dat 3 echte mannen aan het werk gaan, kortom om kwart over zeven begonnen de klopboren, de gewone boren, en het dreunde door de hele flat. Ik ben dan wel niet doorgelegen en versuft uit mijn bed gekomen, maar wel doorelkaar geschud, en versuft en chagrijnig uit mijn bed gekomen.
kortom de vrijdag werd een gedoe dag dat wist ik meteen
 
Gelukkig heb je dan ineens een hele lange dag voor je, en dat maakt het ook weer leuker. Dus ik besloot om meteen even langs T-Mobile te gaan voor het nieuwe abonnement wat ik af moest sluiten, het voordeel vind ik dat ze lekker in de buurt zitten en dat ik er zo kan zijn. Vroeger bij de Telfort warden de winkels alleen in grote steden en kon je ze nooit snel bereiken als er iets was. T-Mobile wel dus. Kortom terwijl ik naar de winkel ga, of waar ik dacht dat de winkel zat, bleek hij er niet meer te zitten. Ik zwaar de pest in, natuurlijk mobiel vergeten zodat ik ook niet even snel kon kijken of hij verplaatst was dus.. naar huis.. Bellen met de T-Mobile, en daar bleek dat de winkel in Alphen was verplaatst dus ja ik kon nog langs de winkel, Dit is vaak handiger omdat het dan sneller gaat en je vooral veel duidelijker uitleg krijgt dan via de telefoon. Dus ik weer in de auto en meteen naar het centrum en naar de T-Mobile winkel. Daar heb ik me laten verleiden ik zat al een tijdje te dubben over een iPhone 6, en ja hoor, ik had hem weer even vast, dacht nog wel hij is wel heel groot. maar hij is ook mooi, en mijn voornemen om alleen een abonnement te nemen en een toestel los te kopen, verdween als sneeuw voor de zon, of nog sneller... ik heb dus besloten om toch maar weer een toestel er bij te nemen.. wat in de loop van de week geregeld is, omdat Alphen groot is in dingen niet op voorraad te hebben. kortom het  was wederom een vrijdag gedoe
 
Maar het volgende probleem bood zich aan, mijn iPhone 5 moest namelijk de plek gaan innemen van mijn tweede telefoon, omdat dat mijn speciale telefoon is, met alleen dat nummer voor mijn moeder, het noodtoestel, voor als er wat is dat ze me daar kan bereiken, altijd, die staat altijd aan die andere niet. Nu moet je voor je mobiel dan dus een nano kaartje hebben en nee die heb ik niet dus... ja wat nu. Bellen met de Aldi talk, veel gedoe want ze willen je puck code en je simkaart nummer.. en ja dat heb ik dus niet.. dat is verdwenen in de loop van de tijd.. dat bewaar ik niet in ieder geval.. dus.. ja daar gingen we, klantenservice gebeld en ik moest maar even met dat noodding bellen naar een vast of mobiel nummer, zodat ze de puckcode konden vinden in hun systeem. Ik wil bellen maar wist ook al dat ik hem niet had opgewaardeerd omdat ik er niet mee bel maar gebeld word. dus Ophangen en naar de Aldi, en natuurlijk is het dan extra druk onderweg.. alsof ze het er om doen.. Ik verder en ja hoor bij de aldi opwaardeer kaartje gekocht, weer naar huis, weer bellen, eerst naar mijn andere gebruikelijke mobiele nummer, daarna weer naar de aldi talk en  ja hoor, het wilde wel lukken, als ik ze even mijn sim kaart nummer door zou geven... en die had ik dus niet.. maar gelukkig via ingewikkeld systeem konden ze dus dit vinden en was ik gered. Het nano kaartje gaat  gratis ( dat is nou toch een service waar velen van kunnen leren) opgestuurd worden dus de i Phone 4 gaat in de verkoop... is ook wel lekker als hij weg is..
 
Daarna een nieuw schema op de sportschool gekregen en meteen gedaan.. gevolg ik denk morgen heel veel spierpijn.. maar goed dat went ook wel ergens toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten