zaterdag 12 mei 2012

Roue Verveer in zeer goede staat


Voordat ik met vriend Frans naar de voorstelling ging van Roué Verveer, mocht ik eerst op audientie om te komen eten. Frans had een geweldig menu klaargezet en bedacht.. hieronder de foto's van het gerecht.
voorgerecht
hoofdgerecht
nagerecht



Om mij een plezier te doen kreeg ik een speciaal kaasplankje. en dat vind ik humor mede omdat Frans precies weet wat ik van kaasplankjes vind en ik toch een vergelijkend waren onderzoek doe... en ik moet bekennen dat het plankje bij Frans tot nu toe het lekkerste was.. met ook een heerlijk half warm kaasje.. heerlijk.

Met Frans is het altijd gezellig en we hebben het leuk samen. Hebben vaak dezelfde interesses en genieten van het samen zijn als vrienden. Soms zeggen we een hele avond niks zitten we gewoon leuk tv te kijken of banden of dvd's van artiesten zoals de box van Jenny Arean, of wie dan ook. En dat is heerlijk. Frans zit ook altijd op de inschrijf dag klaar om voor de komende seizoen voorstellingen te boeken voor ons.. dit keer is het ook weer gelukt door hem... en ik heb de lijst gezien en weet nu al het word weer avonden genieten...We gaan ervoor en dat is leuk. Ik ben ook weer erg benieuwd naar de komende voorstellingen. Maar goed nadat ik de fotos bekeken had van barca en wederom verliefd ben geworden op deze stad en me er nog meer op verheug dan ik al deed, moesten we haasten om optijd in het theater te zijn...... we hebben echt haast moeten maken, want de voorstelling begint volgens Frans altijd om 20.00 in het prachtige Capelle.. hoe dom kun je soms zijn als je pas vlak voor het theater met het zweet op je rug op de kaartjes kijkt om te ontdekken dat hij pas om 20.15 begint... maar goed dat maakt niet uit.. het is prima  dus een lekker kopje koffie gedronken samen voor de voorstelling begint.

Maar goed de voorstelling van Roue Verveer was wederom geweldig, ik had een dvd gezien bij Frans maar was nog niet om, vond het wel grappig maar dat was het dan wel.. maar nu ik hem life heb gezien begrijp ik waarom men hem zo grappig vind. Hij lult 1 uur en drie kwartier aan elkaar door over van alles en nog wat en zegt daarbij tussen door hele wijze dingen... De opmerking over wat je mooiste dag van je leven is... sabelt hij zo neer als een man zegt.. toen mijn kinderen werden geboren... waarop hij zegt is dat zo of is dat indrukwekkend en een bijzondere gebeurtenis.... want dat betekend dat daarna nooit meer een mooie dag in je leven komt zo ook de opmerking over de huwelijksdag.. de mooiste dag van je leven.... waarop hij zegt , en dat vind ik humor, dat betekend dus dat daarna de boel bergafwaarts gaat want je hebt het leukste al gehad..
Ik vond zijn opmerking over zijn mooiste dag heerlijk, dat hij voor de spiegel stond en ineens zichzelf zag en van zichzelf ging houden dat was zijn mooiste dag... hij werd gezien door hem zelf met al zijn kracht en power etc.. en dat was zijn mooiste dag.. hij had er niemand voor nodig alleen de spiegel en zichzelf.... en dat raakt me, mede omdat ik dat ook vind, je hebt niemand nodig voor de mooiste dag van je leven.. dat doe je zelf en dat maak je zelf.
Tevens dat je in je leven een passie hebt... en dat je die moet vervullen.. ik ging ook meteen aan het nadenken en kwam tot de conclussie dat ik ook passie heb die ik moet vervullen, dat is o.a mijn vak en levensvreugde doro geven aan mijn leerlingen. Ze iets te leren over het leven en hoe ze dingen kunnen benaderen. Tevens het verwoorden van mijn gevoelens en gedachte op mijn flardensite
En nog wel meer maar die laat ik even zitten
Hilarisch zijn opmerking over vrouwen die hun wenkbrauwen wegscheren om die daarna er weer op te tekenen in een slechte variatie.. gevolg is dus dat hij dat gek vind en niet vind kloppen omdat ook heel veel vrouwen vaak zon verbaasde blik houden en hebben. Tevens kwam de opmerking.. je scheert als man je snor af en tekent hem daarna er weer op.... geweldig gevonden vind ik dit.. heerlijk.
Nog veel meer mooie dingen had hij die hij vertelde
eigenlijk is het dus een voorstelling voor iedereen die van cabaret houd en van het leven geniet
heerlijk wat een man om zo op het podium bezig te zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten