woensdag 21 oktober 2020

lampje aan en uit ...

 

Ergens ben ik niet zo van de lampjes die gaan branden in de auto. maar zeker niet als ze zowel uit als aangaan.. dat vind ik nooit zo prettig, dan weet ik niet zo goed wat ik  er van moet denken, moet ik doorrijden, of toch maar niet.. moet ik misschien langs de garage, of toch maar niet

wat zou er aan de hand kunnen zijn etc.. kortom er gaat van alles door dit koppie maar ik heb geen idee wat te doen.. en het gebeurt altijd op een lange rit, nooit in het dorp zelf maar tijdens een lange lange rit. dus ik baal dan behoorlijk om eerlijk te zijn,. want dat schiet nou niet echt op om eerlijk te wezen.. dit is balen. 

Dus nadat ik mijn nieuwe visitie kaartjes had ontvangen besloot ik om maar even met mijn auto langs de garage te gaan,  en ja hoor ze hadden gelukkig tijd om er even naar te kijken. Dus, ik moest wachten om te horen dat de veiligheidspal van de linker veiligheidsriem niet goed is , dus dat moest gemaakt worden..  ik zal niet in details treden maar ik was blij dat ik nu niet een vakantie had geboekt naar Berlijn..  het was wel een klein ribje uit mijn lijf om het zo maar te zeggen..

Terwijl ze aan mijn auto aan het sleutelen waren besloot ik om maar meteen even naar de sportschool te gaan om de zonnebank te pakken, dan was dat ook weer gedaan, er was plaatst zag ik al dus waarom niet dan. 

Daarna nog snel wat extra boodschappen gedaan bij de aldi waar ik ook even was heengelopen zodat ik lekker even toch buiten had gewandeld, wat eigenlijk op de planning stond maar helaas door allerlei toestanden is dat niet gelukt, dus dan maar op deze manier.. 

En bij terugkomst was het gelukkig al klaar, afrekenen, ze vriendelijk bedanken voor de snelle service en naar huis, verder met inpakken voor het tripje wat ik ga maken voor 1 dag en nacht

maar vreselijk veel zin in

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten