donderdag 5 november 2015

up date


Inmiddels beginnen ook vrienden van mij de verschijnselen te vertonen die ik ook heb.... kortom ik denk dat ik gek ben op delen en dat ik een aantal mensen heb aangestoken.
Hier gaat het redelijk inmiddels, ik hoest nog wel veel, maar er komt niet altijd slijm los, maar wel vaker dan eerst, dat is een goed teken denk ik dan maar, dat werkt, dan gaat de troep eruit. Daarnaast is de koorts aardig gezakt, en kan ik me redelijk door de dag bewegen zonder overdreven moe te worden. Het is in ieder geval wel zo dat ik merk dat de griep nog niet weg is.

Het is afschuwelijk, ik verveel me dood, lig in bed kijk een filmpje, rommel wat op het internet schrijf wat blogjes vooruit, reageer op mailtjes, dat is wel een voordeel, het kan allemaal in bed. Het is maar goed dat de mensen die ik beantwoord niet weten dat ik in bed lig en hoe ik in bed lig..

Verder begin ik eindelijk wat minder moe te worden, dat is ook een teken dat het virus uit mijn lijf gaat en langzaam verdwijnt. Ik ben van het optimisme.

Echter gistermiddag, ineens kreeg ik een vreselijke pijn onder mijn voet, in de hak streek, hypergonder als ik soms ben, dacht ik meteen aan hielspoor, en dat zou afschuwelijk zijn dat zou betekenen dat ik minstens 1 tot 4 maanden zou zitten met pijn, en waarschijnlijk langer.. kortom ik heb lang zitten te twijfelen, weer naar de huisarts leek me wat te veel van het goede, ben al een keer bij deze goede man geweest, dus dacht ik ik laat het even afhangen van de nacht, misschien is na een nacht wel over.

Nou de pijn is niet over en dus een pijnstiller, gisteravond voorgeschreven,  die ik mag gaan slikken.. zo blijven we in ieder geval lekker bezig lijkt het.
Het meest bijzondere vind ik dat tegenwoordig de assistentes al aan de telefoon de diagnose stellen voordat de arts je heeft gezien, daarbij krijg je meteen de juiste medicijnen.. ergens gaat er volgens mij met de zorg iets mis, men heeft kennelijk te weinig tijd voor een patiƫnt en dus lossen we het zo op... bijzonder.

Toch maar besloten, ondanks dat ik nog niet helemaal de oude ben, de chiropractor te bellen, omdat ik het niet vertrouw, de  assistent van de huisarts schrijft alleen maar een pijnstiller voor en dat is het dan. 
Bij de chiropractor bleek mijn bekken scheef te staan, dus dat is rechtgezet, tevens bleek dat ik waarschijnlijk door het dragen van een zooltje  heel snel van de klachten af ben, omdat ik scheef sta. 
Door het dragen van dit zooltje, voor korte tijd, corrigeert het lichaam zich en dan is het klaar.

Kortom een weekje ziek is niet zonder slag of stoot, maar het voelt al beter dan het gedaan heeft, het lost op, het maakt dat er ruimte komt in het hoofd, de snot en het slijm verdwijnt, de koorts is gezakt en maandag weer heerlijk aan de slag, mede omdat ik merk dat ik de kinderen mis, al weet ik niet of ze mij missen, maar goed dat is niet anders. We zullen zien.

Eerst nog even deze week uitzieken, al ga ik morgen al voorzichtig weer naar buiten, wat inkopen doen voor het eten etc. om zo toch maar weer het lijf aan de gang te krijgen.

ik ga het leven weer echt in.. en niet van achter de gordijnen kijken naar een wereld waar ik geen deel vanuit maak tijdelijk..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten