donderdag 18 augustus 2022

Campingleven dag 3 ( terug naar huis)

 

Inmiddels alweer de laatste dag, gek idee, nog maar 1 provincie te gaan, we hebben het er al over gehad, het is bijzonder, elk jaar gaan we weer gezellig weg met elkaar, en het vliegt om.. en dan het besef inmiddels al 11 van de 12 provincies gehad, eentje een keer het buitenland bij Parijs bij ons 5 jarig lustrum, wat ook erg gaaf was, leuk en waar we ook erg van hebben genoten destijds, maar toch eerst Nederland af.. daarna moeten we toch gaan bedenken hoe we het verder gaan doen, we hebben al bedacht dat we de Highlights gaan doen.. ergens lijken we wel AndrĂ© en Janny die op een boot 4 dagen door Nederland reizen...alleen krijgen wij geen applaus etc als we ergens aankomen of zijn. Of misschien zijn we wel de Van Rossums.. 2 mannen en een vrouw in het zwart die lopen te dwalen door een stadje en daar genieten van wat ze zien etc. zou ook nog kunnen. je weet het niet. kortom het blijkt wel dat wij 12 jaar geleden een trant hebben gezet, wat in televisieland ineens is opgepakt, zo ook bij de Van Rossums zijn ze ineens een paar dagen in mijn stad Berlijn geweest, wij dus in Parijs,  en zo tel maar op,  ik denk dat iemand van de tv mijn blog heeft gelezen 12 jaar geleden en heeft gedacht dat is een leuk idee, dat gaan wij ook doen, en dus gingen ze het doen.. bijzonder eigenlijk.

Gisteravond heerlijk lang zitten praten nadat ik wederom heb gewonnen met yahtzee, wat toch wel een uniek gebeuren is, meestal verlies ik namelijk. Daarna nog heel lang zitten praten over leven dood wanneer vind  je jezelf goed genoeg voor een ander. In welke vorm dan ook. Op het vlak van liefde, vriendschap etc. Mooi onderwerp om eens goed over te praten en na te denken.

Heerlijk geslapen, moet zeggen het went het liggen in een tent en dan te slapen, een goed opgeblazen luchtbed ligt nog niet zo rot eigenlijk.al is het geluid van huilende kinderen, dreinende kinderen nooit mijn ideale ontwaak geluid, ik kan me leukere wekkers voorstellen, maar goed het is jammer dat er geen uit-knop op zit. Heel vervelend. 

Na de dagelijkse rituelen de tent opgeruimd en in gepakt altijd een werkje van niets. Je kan eten vreselijk tegenop zien maar als hij eenmaal weg is dan is het ook zo klaar. 

Wel een nieuwe Trent op de camping gespot naast de vele bbqs in allerlei vormen , zijn de caravans inmiddels uitgerust met voortent en voortent en luifel en nu komt het vitrage tegen de muggen. Bijzonder. 

Tevens viel me op dat wat vroeger een plekje was nu een plek is.. men gaat steeds verder naar voren.

We waren op tijd met alles opbreken, dit ging als een speer we worden er steeds sneller in. We 

gingen precies om 11,02 weg. 

Eerst zijn we naar de Soestduinen gegaan waar we 5 km hebben gelopen om daarna op weg te gaan maar voorlinden  de prachtige extraneus Anthony Gormley, maar eerst moest er wel geluncht worden.. dus we besloten om te gaan lunchen onderweg en dat werd er Hellevliet. Heerlijk onder de bomen waar Ayaz een heerlijke salade heeft gemaakt. Daarna door gereden naar Voorlinden waar een tweetal prachtige exposities waren de ene begon al buiten het museum van Gormley. Daar komt een speciale blog over. 

En een tentoonstelling met als titel art is the antidote. waar mooie werken waren te zien dit in combinatie met Gormley leverde een interessante geheel op. Genoten.

Aan het einde gezeten op het terras waar het stikte van de wespen. Dus dat was een kort de vakantie afgesloten met een hee  maaltijd in Katwijk helaas was Katwijk zo vol en druk dat we maar besloten in Alphen aan een Rijn de vakantie af te sluiten. 


Er is uitbreiding bij de buren op de camping  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten