donderdag 16 juni 2022

Schoolfeest Hollywood

 

Aangezien het kerstgala niet door kon gaan, besloten we om maar een feest te geven vlak voor de vakantie, het thema gala was natuurlijk niet van toepassing, dat was echt te lastig op dit moment, dus we besloten om het thema hollywood te pakken zodat de leerlingen de gekochte gala jurken en pakken alsnog konden dragen omdat ze in stijl kwamen.

De voorbereidingen waren prima verlopen en op de dag van het feest was het een drukke bedoening in de school. De leerlingen waren druk en hadden er duidelijk zin in.

Na mijn laatste les had ik nog een afspraak staan met een aantal mensen die nog een idee hadden voor iets nieuws op school, dus die afspraak heb ik nog gedaan, daarna ben ik rustig naar huis gelopen, heb daar wat gegeten en ben me gaan optuigen zoals ik dat noem, ik kon natuurlijk niet in mijn altijd geweldige witte smoking jas aan, want het was wel erg warm, dus ik besloot om in mijn kast te zoeken en vond daar een geweldige jas van heel lang geleden dus maar zat nog goed. tevens vond ik witte schoenen en ook nog een wit vlinderstrikje dus ik dacht meteen dat is voor mij. dat gaan we doen.

Dus ik liep helemaal in het zwart met witte schoenen en een witte vlinderstrik. Veel leerlingen waren hierdoor toch wel wat van slag en ik ook.

Ik stond bij de deur om de leerlingen te ontvangen, maar ook omdat ik bijna alle leerlingen heb waardoor ik dus ze herkende als ze van een andere school zouden zijn.

Gelukkig waren er niet veel leerlingen van andere scholen.

Het feest kwam wat langzaam op gang maar ineens was de sfeer er en gingen de leerlingen los, het was een waar feest. De leerlingen dansten met elkaar hadden lol en genoten zichtbaar van het feest dat er was.

Om 22.00 besloten we dat het genoeg was en moesten de leerlingen de zaal verlaten en naar huis terug

Met elkaar hebben we alles opgeruimd en konden we tevreden naar huis, vrijdag hadden we het eerste uur vrij dus het was wel van belang dat we op tijd naar huis gingen om te gaan slapen..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten