zondag 30 september 2018

Til een olifant boven je hoofd

Op facebook stond het al.. Til een olifant boven je hoofd....

Ik heb natuurlijk eerst gedacht ik neem een knuffel mee van een olifant, heb ik dat ook mooi geregeld.. maar dat is niet de bedoeling kwam ik al vrij snel achter.

Bij binnenkomst waren een aantal al druk bezig met bankdrukken, dus ik dacht oh gaan we dat doen,. dat moet ik toch kunnen.. de waarheid bleek echter anders..

We moesten namelijk als mannen 7000kg boven ons hoofd tillen en de vrouwen 5000 boven hun hoofd. Het was vrij  met wat we het deden, met een kb, een halter met gewichten, met een plaat een bal etc.. als we maar bijhielden hoeveel we boven ons hoofd tilden.. dat was eigenlijk de opdracht.

dit keer was ik met Rene, voor het eerst met hem samen gewerkt, en het was erg leuk, hij is net zo fanatiek als ik ben dus we dagen elkaar mooi en goed uit.. 

we begonnen met de bar tillen met aardig wat gewicht, maar dat schoont dus niet echt op, dus we besloten maar met een kb van 20 kilo boven ons hoofd te zwaaien.. dat 20 keer dan zit je zo op 400 kilo.. dus dat gaat veel sneller.. maar je weet ook meteen dat het dus wel sneller gaat maar is ook meteen een aanslag op je conditie maar het is wel snel werken en ook erg goed.

Kortom we hebben als een stel gekke gewerkt en voor we het wisten hadden we het vrouwtje boven ons hoofd getild.. maar dan komt altijd het moment van de man met de hamer.. ... en die kwam inderdaad... iets te snel...  net toen we nog maar 10 keer hoefden te swingen met de kb van 20 sloeg het noodlot toe..

ineens lijkt het wel alsof het niet meer gaat. maar je zet door natuurlijk.. uiteindelijk hebben we 6040 gehaald dus een leuke jonge mannelijke olifant.. of te wel een oudere met zijn surf nog op de grond... 

Het was wederom afzien maar het was wel weer helemaal gaaf en leuk om dit te doen

Al hoef ik voorlopig geen olifant meer boven mijn hoofd te tillen, dat is voor nu wel even genoeg..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten