maandag 30 oktober 2017

mensen zijn toch vreemde wezens

Zondagochtend eerst al bijna verslapen omdat ik mijn wekker niet had gezet, tja het is wintertijd dus tja moet ik ook wennen, maar goed. het is goed gekomen.
Terwijl ik op de wc zit bedenk ik me wat ben ik al jaren dom aan het doen, ik zet de wekker op 10 voor 7, zet de wijzers zo dat ik dus om kwart over zes opsta, dus de tijd klopt van geen kant. het idee dat ik dan langer kan liggen is natuurlijk compleet van het zotte.. dus ik heb dat eerst maar eens recht gezet. leek me handiger.

Daarna ging ik naar de sportschool, wat duf, maar ik had alles mee wat ik nodig had voor het sporten dus daar was ik al blij mee. Ik kwam aan, ging de kleedkamer binnen zag meteen dat ik twee sokken binnenstebuiten aan had maar ook dat ik twee sokken aan had met een r er op. maar aangezien ze toch omgekeerd zaten zag niemand dat.

Terwijl ik me aan het omkleden was zie ik ineens een man van het toilet komen met een rol wc papier in zijn hand . ik denk nog, achterdochtig als ik ben, die steelt hier de wc papier die is ziek in zijn hoofd. Maar goed niets is vreemd deze dag, na de ontdekking van het absurde van mij met mijn wekker, dus ik zeg niks. Terwijl ik me omkleed, zie ik dat onze toiletganger met zijn rol wc papier naar de sportzaal loopt, dus ik heb me niet bedacht,zijn rol wc papier stond bij zijn spullen, wat ik al gek vond men dus kon ik  even kijken wat voor papier het was. Ik heb het eens goed bekeken en er stond soft op.. dus ik dacht nog in mijn onschuld dat het wc papier was van de sportschool, maar toen ik op het toilet ging kijken zag ik dat het papier het gebruikelijke schuurpapier gehalte heeft dus ik kon van deze sportman begrijpen dat hij deze rol meenam, maar dat hij gaat zitten om zijn grote boodschap te doen op zon toilet dat begreep ik niet. Maar ik denk dat ik daar te preuts voor ben...

Ach en toen ik vanochtend opstond en zag dat er bij de buren onder mij al een kerstboom stond in alle pracht en praal dacht ik alleen maar, de wereld is lief..

Kortom mensen zijn toch vreemde wezens..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten