donderdag 26 oktober 2017

de slimste mens en verkade karamel zeezout


De postcodeloterij was mij dit keer weer goed gezind, ik won naast een prachtig spel, naar keuze, ook de mogelijkheid om de nieuwe smaken van Verkade te proeven. Dit laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen, dus ik heb gekozen de alom geprezen Karamel Zeezout. dat is het helemaal kreeg ik vaak te horen, is lekker en men wil er een moord voor doen.. Ondanks dat ik drastische pogingen probeer te doen om gewicht te verliezen, wat helaas niet helemaal werkt,  als je inderdaad zoiets wint..
Alhoewel.. ik ben er echt voor gaan zitten, ik heb me er in verdiept en bedacht dat ik het echt wil proeven... het is volgens kenners het helemaal.. chocolade met zeezout en met karamel.. 

Dus nadat ik alles keurig had neergelegd, meteen ook maar mijn kopje thee had warm gemaakt, de boodschappen uit de tassen had gehaald. 

Heb ik eerst het prachtige spel De slimste mens uit de verpakking gehaald, dat had ik ook gewonnen, en ik moet zeggen het spel ziet er spannend uit al denk ik dat hij 30 seconden niet kan overtreffen.
Daarna de reep met karamel en zeezout, de verpakking zag er mooi uit, kleurrijk met oranje en dus ook met de nodige chocolade.. ik heb er heerlijk van genoten.

Daarna het uitgepakt alsof het iets heel kostbaars was, tenslotte werd gezegd dat het bijzonder was en dat het zo lekker is dat je er een moord voor wil doen. Een sportmaatje, is giga afgevallen, kon alle verleidingen weerstaan maar op het moment dat er dus karamel zeezout om de hoek kwam kijken was ze verkocht. dan wilde ze eten.. dus ik heb er een bijzonder moment van gemaakt

Eerst heb ik de verpakking met zorg open gemaakt, daarna het zilverpapiertje uitgevouwen en de reep in volle glorie bekeken, heb de reep in gelijke stukjes verdeeld, deze kleine stukjes op een zilverkleurig serveerblaadje gelegd, en ben er als een trots koning mee naar mijn bank gelopen.
De thee was op temperatuur, de tv stond aan bij de cabaretshow van Brigitte Kaandorp die ik nog moest zien, en ik heb het eerste stukje gepakt en in mijn mond gestopt.....

Alles wat ik had verwacht en vanuit de verhalen had gehoord,.... kon ik er niet in terug vinden. ik vond het ronduit smerig... niet te eten. je krijgt een stuk chocolade smaak met harde stukjes, die dit keer geen nootjes of bitterscot zijn maar die gewoon naar zout smaken.. jich..

Ik heb nog een tweede stukje geprobeerd om te weten of ik misschien iets te snel mijn conclusie had getrokken maar nee dus niet.. ik vond het niet echt een succes.

de restanten heb ik maar keurig in de prullenbak gedeponeerd en me daarna maar weer gestort op het kopje thee met daarbij een verantwoorde snack.. Het voordeel van vieze dingen winnen is wel dat je heel blij en dankbaar bent dat je ineens zonder dat het je geld kost iets kan proeven om daarna weer blij te zijn met een stengel bleekselderij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten