zondag 20 augustus 2017

ik begrijp het


Niets is minder waar, de vakantie is bijna voorbij.. de eerste mails zijn alweer over en weer gegaan, al diverse mensen hebben zich gemeld via de mail dat ze ook in het land zijn. Er zijn zelfs al collega's die al een paar dagen op school zijn geweest om weer te "wennen", maar ik niet dus.. ik had andere dingen aan mijn hoofd... 

Ik vond dat ik nadat ik terug was uit Parijs de tijd mocht nemen om weer aan Nederland te wennen, te wennen aan dat ik bijna geen vakantie meer heb, te wennen aan het weer vroeg moeten opstaan en vroeg naar bed.. dat is dus niet gelukt.. ik ben niet vroeg opgestaan en zeker niet vroeg mijn bed in gedoken. Sorry ik zeg het fout, ik lag keurig op tijd er in,.. maar ja aangezien ik in de vakantie begonnen ben voor het slapen gaan even een Will en Grace te kijken.. is het niet meer te overzien.. dat loopt uit.. het is niet 1 aflevering maar zeker een halve dvd.. dat van een 8 seizoenen en ik ben net in seizoen 6, tel uit je winst en ja te kort aan slaap uren.. het gaat dus goed.

Daarin tegen heb ik wel weer zin om te beginnen, het zal wennen zijn, dat ritme weer pakken, maar is ook goed voor mij, gewoon weer regelmatig eten, regelmatig slapen, etc. Ik merk dat als ik de kans krijg ik los ga.. dat ik dus hele dagen weg lummel... Ik begrijp nog steeds niet, toen ik in mijn vroegere leven, geen baan had, en zelfs niet tussen twee banen in zat, ik jaren het vol gehouden heb me niets doen. Misschien was het wel dat ik in de stad Groningen woonden, waar de avonden en de nachten lang waren.. waar je dus door kon gaan tot heel vroeg in de ochtend. Ik werd toch een soort van een nachtdier toen, maar goed nu dus niet meer, nu is het goed om weer het ritme op te pakken.. al voelt de afgelopen 6 weken alsof ik gisteren pas vakantie kreeg,. het glipt als zand door mijn vingers heen, maar ik heb veel gedaan, spannende dingen, nieuwe dingen ondernomen en vooral ook genoten van de vrijheid. Prachtige vakanties gehad waar ik heb genoten.. dus het is goed en prima.

Een minder leuk iets aan het einde van de vakantie is dat Natalie (zonder h) stopt met het geven van de Cross op zondagochtend.. Ik heb haar soms vervloekt, soms heb ik haar kunnen slaan, maar het gekke was, zoals Ingrid zo mooi verwoorde.. we kwamen toch steeds weer elke keer de zondag om mee te doen.Het klopt het was afzien maar het was prima en goed.. Ik heb in ieder geval veel geleerd, door haar ben ik bepaalde technieken beter gaan doen,, kan ik een aantal dingen die ik nooit dacht te kunnen.. kortom ik ga haar missen  bij de lessen op de zondag.

Vandaag lag er een briefje met de oefeningen, het ziet er zo simpel uit.. 
squats
sit up
dead lift
push up
kb swing
box jumps
thursters

en dat met 2 personen 100 stuks.. dus dat was goed te doen.. totdat.. juist om de 2 minuten 5 burpys.. en mensen die de burpys kennen weten hoe een hel dat is.. in totaal hebben we dus 105 burpys gedaan.. vreselijk wat heftig, het was 30 minuten afzien maar het ging prima en ik heb het gehaald,  zelfs binnen de tijd. Dat ik na afloop mijn t-shirt kan uitwringen, dat ik wat wankel loop dat maakt niet uit.. het is prima.. ik doe het toch maar mooi even op mijn leeftijd.

Maar ik begrijp dat Natalie er mee stopt, ik accepteer het ook, maar ik vind het ongelooflijk rot omdat ik haar toch wel ga missen, het is altijd afwachten wat er gaat komen na Natalie.. Aan de andere kant, het is ook goed soms om nieuwe dingen aan te gaan, wie weet kom ik weer verder dan ik nu ben.. we zullen zien, het komt vanzelf

Het allerergste is wel dat ik vanaf dinsdag elke dag weer in lange broek met dichte schoenen moet lopen...  dat is zo vreselijk dan weet ik zeker dat de vakantie echt afgelopen is.. maar goed eerst maar de maandag, dat is nog een dag in korte broek en teenslippers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten