zaterdag 26 augustus 2017

ff bijkomen... en een terugblik

Nou dit was mijn mijn weekje wel.. ik heb het niet overdreven zwaar gehad maar het was wel opvallend dat ik veel moest doen. en vooral veel lessen moest draaien die niet mijn eigen lessen zijn... gevolg dat ik toch mijn energie wat op een verkeerde manier heb verspilt. 

Daarnaast het al omschreven ritme probleem. kortom het weekeinde was meer dan welkom.

Gisteren uit school meteen ff gesport, wat een opgave, maar ik wil dat toch vol blijven houden, zeker nu ik het idee heb dat mijn dagelijkse ritme weer aardig in balans is, en dat ik vaker naar het toilet moet.. dus vocht verlies.. dus gewicht, wie weet als het zich zo verder ontwikkeld.. kom ik mezelf over tig maanden tegen bij het gewicht wat ik wil bereiken..  wie weet ik krijg ik wel weer een taile in plaats van een bobbel op de verkeerde plek.


Gisteravond laat kwamen mijn broer en schoonzus terug van hun vakantie in Marseille.. , ze waren rond half 12 hier.. heerlijk met ze zitten praten, ze hadden een goede vakantie gehad en ik hoorde dat het met de trein ,  6 uur reizen, goed te doen is.. dus is nog iets om te onthouden. 

Ondanks de goede voornemens vroeg mijn bed te vinden, is dat mislukt.. werd het toch weer half 1. maar nu mag het, nu is het weekeinde.

Als ik terug kijk op mijn weekje, denk ik, het was even wennen, het is er in komen maar het was mooi, de leerlingen zijn er weer, ik ben blij ze te zien, ik geniet van deze gasten dus het is prima en goed... wat wil een mens nog meer...  De kinderen is waar ik het voor doe.

Heb deze week wel al een kind een uurtje gegeven omdat ze met een krant andere leerlingen liep te slaan in mijn les.. dat was niet de bedoeling dus klaar.. een uurtje halen. Ze probeerde hem te peren, een meisje van 12, maar gelukkig had een geweldige collega het door.. die ging via de buitenkant, over het plein door de hoofdingang naar binnen.. gevolg dat meisje stond bij het toilet, dacht dat niemand haar zou zien. maar ja toen kon ze niet meer weg.. heerlijk. Dit spel te spelen..

 Kortom de kop is eraf, heb er weer zin.. en nu in het weekeinde bijkomen.. heerlijk.. dat is toch waar je het voor doet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten