donderdag 20 juli 2017

voet in de revisie

Mijn geweldige buuf is een vrouw met vele onvermoede talenten. Dit wist ik natuurlijk allang, ik ken haar, en inmiddels is ze naast een goede buur ook een vriendin geworden.
We praten vaak met elkaar, meestal zijn het praatjes in de deur of op het balkon, maar de onderwerpen zijn altijd goed en leuk

Afgelopen week vroeg ze me of ze mijn voeten mocht doen, ze een pedicure behandeling geven. Ze is er goed in maar wilde gewoon even een keer mijn voeten onder handen nemen. Nee niet omdat ze niet goed verzorgd zijn, maar mijn voet komt nogal eens op facebook terecht, en dus is het een mooie reclame voor haar.

Dus ik ben de laatste die dan nee zegt, dat gefrunnik aan mijn lijf ik hou er wel van. Ben tenslotte ook van de massages etc.. dus ik ben voor.

Het was een heerlijk halfuurtje waarbij meteen wat overtollige huid werd weg gehaald, mijn nagels mooi zijn gepolijst met een gouden boortje, de nagelriemen zijn weer in balans en netjes dus eigenlijk is het alleen maar goed en mooi geworden. 

Kortom naast dat ik natuurlijk superblij ben met mijn voeten behandeling, zodat de mensen uit mijn omgeving nu kunnen kijken naar mooie voeten in een teenslipper die toch wel de wereld doorgaat... is het ook nog helemaal gemasseerd met speciale massagevloeistof met oliebolletjes emulsie...zegt mij niks maar mijn voeten zijn zachter dan ooit.

Natuurlijk kreeg ik ook de vakinhoudelijke tips te horen, van wat ik nog kan doen om mijn voeten goed en mooi te houden. Het bleek dat ik eigenlijk geen eelt heb, dus een eeltrasp hoef ik niet te kopen, ik had wat kloofjes in de hak  maar dat is op te lossen door mijn voeten voor het slapen gaan in te smeren... 

Kortom het is en belevenis, volledig hygienisch.. mijn buuf zat met handschoenen, met  een bril en een stofkapje voor, alsof ik in Japan was, mijn voeten op een goede manier te behandelen..
 
Zoals ik al zei dit is ook een verknipte soort van reclame want mijn buuf gaat dit veel meer doen dus mocht je een geweldige pedicure behandeling willen ondergaan door mijn buuf, ik zou zeggen  zet het onder mijn berichtje op facebook en ik weet zeker dat mijn buuf dan wel op de een of andere manier contact met je opneemt
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten