dinsdag 13 juni 2017

spierpijn

Zondag hadden we de cross en zoals altijd had ik er zin in
Bij aankomst kregen we meteen te horen wat we moesten doen, mijn sportmaatje keek me aan en zei.. mijn hemel dat is heftig.. maar goed wij piepen niet, wij doen. (De aantallen kloppen zeker, maar of de oefeningen allemaal kloppen bij de aantallen dat weet ik niet meer, ik heb denk ik bewust wat geblokt)

Het begon met 100 squats met gewicht
daarna  100 burpys
100 sit ups

ronde 2 
80 lunches per been
80 row per arm
80 squats

ronde 3
60 trusters
60 push ups
60 box jumps

ronde 4
40 v sits
40 gewicht boven je hoofd tillen
40 deadlift

ronde 5
20 kb swing, 20 puls, 20 kb swing

ronde 6
mochten we zelf bedenken 10 x iets

kortom we konden aan de bak.

Mijn sportmaatje van dik 20 jaar jonger, gaf mij de eer om te beginnen dus ik meteen volop erin.. mijn hemel wat was dit afzien en wat pittig was dit. Maar goed ik heb me als een moedige sporter gedragen en dus de hele rit volgehouden, ik heb mijn sportmaatje weer even flink de les gelezen om het zomaar te zeggen. Hij was kapot ik nog net niet. Had even een zwaar moment toen we met 24 kilo moesten swingen en ook nog moesten puls, dus van de grond optrekken tot onder je kin.

Maar we did it

De hele dag verder geen last.. tot maandag ochtend dat ik mijn bed uit kwam.. spierpijn in mijn billen.. en boven benen en aan de binnenkant van mijn benen.. balen en pijnlijk dus.

Dus ik appte mijn sportmaatje dat ik spierpijn had, wat al een unicum is want ik heb bijna nooit spierpijn.. dus ik was al verbaasd.. Hij appte alleen terug dat hij dat ook had in zijn billen maar ja.. anders gaat het toch maar hangen.

De afgelopen dagen heb ik zoveel spierpijn gevoeld dat ik vind dat het voor het komende jaar wel weer genoeg is.. het is niet leuk. en het gaat ook zeker niet mijn hobby worden dat weet ik nu wel al zeker.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten