maandag 20 maart 2017

Uitdaging

Soms loop je in de kringloop en kom je iets tegen en vraag je jezelf af wat het is.. maar omdat het zo bijzonder is.. denk je ik neem het mee en zie het wel..

Nou zo ook vorige week zaterdag.. ik zag dit ding staan, ik had geen idee wat het was, maar dacht alleen maar het is leuk om eens te kijken wat het is.. ik vind de vormgeving al erg leuk, dus ideaal leek me.. Dus ik maar heel fanatiek gekeken en bedacht.

Het koste me het nodige speurwerk maar zoals zo vaak zijn de wegen van het internet openbaar en kom je er vanzelf wel achter.. daarom ook helemaal onderaan de oplossing...

Ik had dit niet verwacht, moet ook zeggen dat ik het een onpraktisch ding vind, maar ja.. hij is wel mooi.. ik zal hem ook niet gebruiken, zal wel in mijn keukenkast verdwijnen bij de andere ik wist niet wat het was, maar nu wel, en hij is mooi vormgegeven..  maar we doen er maar niets mee.

Kortom dit is het antwoord op de prijsvraag die stond op Facebook

Juist het is een kiwi vervoerder, zodat hij niet gaat kneuzen .. en daarbij zitten twee vorkjes/ mesjes zodat je heel gemakkelijk je kiwi kan gaan eten en uitlepelen.. dus eigenlijk een soort van Spork maar dan met alleen een lepel en een mesje.  ( het antwoord gevonden door VAcuvin in te voeren op google,)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten